Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Testissä IsaDoran Strobing -paletti ja Essencen huulimeikkituotteet

Juhannusreissulta kotiuduttiin myöhään sunnuntai-iltana, ja heti seuraavana päivänä postimies toi mukanaan iloisen yllätyksen. Mulla nimittäin kävi blogiarvonnoissa jo toistamiseen tosi hyvä tuuri, kun voitin Alohair -blogin järkkäämän synttäriarvonnan. Voittopaketissa oli kourallinen Essencen huulimeikkejä, jotka ovat mulla jääneet kokonaan testaamatta.

 

Essence Matt Matt Matt ja Long Lasting -huulipunat

Paketissa oli kaksi huulipunaa, nimittäin  Long Lasting -huulipuna sävyssä 26 All-Time Favorite ja Matt Matt Matt -huulipuna sävyssä 03 Wow Effect. Molemmat näistä punista olivat tosi kivoja koostumuksiltaan: ne tuntuivat pehmeiltä huulilla, ja olivat helppoja levittää. Punat pysyivät huulilla kauniisti, mutta olivat myös helppoja pyyhkiä pois. Näissä sävyissä ei ollut kovin suurta eroa, mutta selkeäksi suosikikseni muodostui silti tuo jälkimmäinen.

 

Essence Shine Shine Shine- ja Water Kiss -huulikiillot

Huulikiiltoja oli niin ikään kaksin kappalein. Shine Shine Shine -huulikiilto sävyssä 10 Dress Up Your Lips! ja Water Kiss Glossy Lip Colour -huulikiilto sävyssä 06 Hydro Star ovat koostumukseltaan aivan erilaisia. Ensimmäinen kiilloista on melkeinpä jo nestemäinen huulipuna, sillä se on hyvin paksua, ja vaatii huulipunamaista selkeää levittämistä. Myös väri on pigmenttisempi kuin useimmissa huulikiilloissa. Jälkimmäinen kiilto on taas nimenomaan kiilto. Väriä ei paljoa tartu, ja formula on hyvin nestemäinen, joten tämä sopii erityisesti kevyen kesäpäivän meikkiin. Tuote myös tuoksuu ihanalta, omaan nenään hieman teemäiseltä.

 

Essence Invisible Kiss -huultenrajauskynä ja Velvet Stick Matt Lip Colour -huulipunakynä

Lisäksi laatikosta löytyi Velvet Stick Matt Lip Colour -huulipunakynä sävyssä 02 Peony Star ja Invisible Kiss Transparent -huultenrajauskynä. Huulipunakynä yllätti kyllä positiivisesti, kun en yleensä ole niistä mitenkään syttynyt. Tässä oli kuitenkin juuri passeli koostumus omille huulille, ei liian kuiva, muttei myöskään liian tahmainen. Tuosta läpinäkyvästä huultenrajauskynästä taas en oikein saanut mitään irti. Se on todella tönkköä, ja huulten rajaaminen sillä on hankalaa. Tai ehkäpä tämä on vain sellainen tuote, jonka käyttöä täytyy vähän treenata.

 

IsaDora Face Sculptor Strobing Rose Gold -paletti

 

IsaDora Face Sculptor Strobing Rose Gold -paletti

Eilen käytiin avomiehen kanssa spontaanisti leffassa katsomassa Boss Baby, ja samalla tuli käväistyä Sokos Emotionin aleissa. Sieltä matkaan tarttui ihana  IsaDoran Face Sculptor Strobing -paletti sävyssä 22 Rose Gold. Olen hulluna highlightereihin, ja nämä IsaDoran ovat kyllä ihan suosikkeja. Tässä paletissa on kolme aivan ihanan sävyistä korostussävyä, jotka sopivat moneen eri lookkiin. Yritin napsaista kuvaa siitä, miltä sävyt näyttävät iholla, mutta kuvat eivät tehneet niille lainkaan oikeutta. Kiinnostuneiden pitää nyt siis itse käydä kyseinen tuote testaamassa!

 

Sain muuten tänään sähköpostitse kutsun L'Oréal Paris Beauty Board -ohjelmaan, johon taannoin hain. Ohjelman kautta voin päästä testailemaan uusia ja/tai vanhoja merkin tuotteita rehellistä palautetta vastaan. Tästä olen tosi innoissani, sillä hakijoita oli melkein puolitoistatuhatta, joista meitä valittiin 400. Ehkäpä voin sitten bloginkin puolella tulla jakamaan, mitä tuotteita testiini saan!

 

Herättikö jokin tuote mielenkiinnon tai syntyikö muuta meikki-inspistä?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Todella mukava postaus! En ole itse oiken tutustunut näihin toisiin essencen tuotteisiin, mutta värimaailma on miellyttävä ja voisin kyllä ostaa kokeiluun, nämähän eivät olleet hinnalla pilattu? Toi isadoran paletti on ihana ja just hyvät värit! Käyttäisin itse :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Essencen meikit tosiaan ovat hyvinkin edullisia, joten hirveästi ei tarvitse kukkaron nyörejä raotella :) Tarkkaa hintaa en näistä nyt osaa sanoa, kun tosiaan tulivat palkintona arvonnassa. Ei kovin montaa euroa varmastikaan.

    VastaaPoista
  3. Jes, kiva että sulla toimi nää tuotteet! Veikkaan, että munkin olisi pitänyt ottaa tuota Shine-versiota sen matan sijaan.

    VastaaPoista
  4. ihanan värisiä nuo huulipunat! En oo itse kyseistä merkkiä kokeillut, tiedätkö onko nuo kuinka hintavia?

    VastaaPoista
  5. Mulla yleensä mattapunat toimii kaikkein parhaiten, mutta jotenkin nestemäisissä punissa tilanne on ihan päinvastainen. Mieltymyskysymyshän se tietenkin on. Näissä ei onneksi hirveesti häviä, vaikka tuote ei olisikaan mieleinen :)

    VastaaPoista
  6. Essencen tuotteet on hyvin edullisia :) Parhaimmillaan jotain voi tarttua matkaan jo parilla eurolla! Ja huulipunien lisäksi suosittelen ehdottomasti testaamaan myös luomivärejä. Essenceä myydään tällä hetkellä ainakin Tokmanneilla ja Citymarketeissa, joten sieltä voi käydä kurkkimassa tarkempia hintoja. Uskallan kuitenkin väittää, ettei minkään tässä postauksessa mainitun tuotteen hinta ole yli kymmentä euroa.

    VastaaPoista
  7. Essencen meikit on kyllä ihan parhaita! Mulla on noita kaikkia huulipunia itsellänikin, tosin eri sävyissä. <3

    VastaaPoista
  8. Kiva, että olet tykännyt :) Omastakin mielestä suurin osa näistä on tosi laadukkaita hintaan nähden.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon