Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box kesäkuu 2017 - Hello summer!

Vihdoista viimein sain kesäkuun Bette Boxin haltuuni! Sisällön olin tosin jo etukäteen kurkannut, koska olen kärsimätön ihminen. Tämän kuun boxi oli selkeästi parempi, kuin edellinen, vaikka en siltikään kiljunut riemusta.

 

Dove Nourishing Secrets body wash ja Nivea Oil In Lotion vartalovoide

DOVE NOURISHING SECRETS INVIGORATING RITUAL -SUIHKUSAIPPUA

"Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual -suihkusaippua elvyttää ihosi ja virkistää mielesi. Saatavana päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. 1,89e/250ml."

Vaikka tässä olikin kyseessä kohtuullisen halpa markettituote, niin pidin tästä kovasti. Saippua on väriltään vihreää (jee, lempiväri!), ja se tuoksuu todella hyvältä. Minulla on aikaisempia positiivisia kokemuksia Doven tuotteista, joten tämän otan käyttööni aivan mielelläni. Boxissa oli täysikokoinen tuote.

 

NIVEA BODY OIL IN LOTION -TUOKSUVARTALOVOIDE

"Kosteuttava vartalovoide, jonka öljyhiukkaset eivät jätä rasvoittavaa tunnetta iholle, vaan imeytyvät ihoon nopeasti ja tekevät ihosta pehmeän ja joustavan. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. 5,70e/200ml."

Tästäkin tuotteesta pidin kovasti, sillä tuoksu oli mitä huumaavin, eikä voide tosiaankaan tahmannut lainkaan. Herkkänenäiselle tuoksu saattaa olla hieman liian voimakas, mutta itse ainakin nautin tästä tuotteesta kovasti. Vaikka tämäkin on tavallinen markettimerkki. Tuote oli täysikokoinen.

 

Iroha kasvonaamio, Dermosil kasvovoide ja Piz Buin aurinkosuojavoide

IROHA NATURE INTENSIVE FACE MASK REJUVENATING CAVIAR -KASVONAAMIO

"Torjuu ikääntymisen merkkejä ja kirkastaa ihon sävyä. Kaviaari parantaa ihon elastisuutta ja kollageenin muodostumista, ja hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti. Saatavana: www.sunrisecosmetics.fi. Ovh. noin 4e/kangasnaamio."

Vaikka olenkin toivonut, että boxista löytyisi kasvonaamio, niin tämä ei kyllä oikein saanut syttymään. Joillekin tilaajille oli tullut boxista huomattavasti arvokkaampi Talikan naamio, jonka olisin mieluummin löytänyt myös omastani. Kangasnaamiot ylipäätään eivät ihan ole se mun juttu, mutta tuotteessa oleva kaviaari on suurin syy pettymykselleni. Itse kun en voi sietää mereneläviä missään muodossa kasvojeni tai nenäni lähettyvillä. Saa nähdä, tuleeko tätä käytettyä lainkaan. Pakkauksessa oli yksi naamio.

 

PIZ BUIN TAN & PROJECT TAN INTENSIFYING SUN LOTION SPF 15

"Sisältää Melitanea, joka nopeuttaa luonnollista ruskettumisprosessia lisäämällä ihon melaniinintuotantoa. Tahmaamaton aurinkosuojavoide kosteuttaa ja auttaa ehkäisemään ihon kuoriutumista. Hien- ja vedenkestävä. Saatavana hyvinvarustelluista apteekeista ja tavarataloista. Ovh. noin 22e/150ml."

Minä en liiemmin pidä auringonotosta, sillä palan niin helposti aurinkorasvan kanssakin. Sen vuoksi yritän vältellä suoraa auringon paahdetta, joten harvemmin käytän edes aurinkorasvaa. Tässä suojavoiteessa on kuitenkin niin pieni kerroin, että sitä voi hyvillä mielin käyttää, vaikkei aurinkoa palvoisikaan. Tietysti on myös kiva nähdä, voisinko oikeasti saada kunnon rusketuksen tämän tuotteen avulla, ilman että tarvitsee käristää itseään rannalla. Harmillisesti, tästä tuotteesta oli boxissa 15ml näytekoko, joka ei kovin pitkälle riitä.

 

DERMOSIL KOSTEUTTAVA KASVOVOIDE LIGHT

"Tuo kasvoille pitkäkestoista kosteutta. Ainesosat vahvistavat ihon hyaluronihappo- ja keramidituotantoa. Hypo parfum -tuoksu haihtuu iholta nopeasti. Saatavana: www.dermoshop.fi. Ovh. 11e/50ml."

Taas kasvovoidetta, mutta tällä kertaa olinkin tästä ihan iloinen. Tämänhetkinen kasvovoiteeni on aivan liian raskan hellekeleille, ja tämmöinen kevyempi tuote todella tulee tarpeeseen. Dermosil on vielä merkkinä sellainen, jonka tuotteet ovat yleensä sopineet itselleni kuin nakutettu. Tämä saattaa siis olla jopa lempituotteeni tästä boxista! Ja vielä täysikokoisena :)

 

Flower by Kenzo, Rela Tabs ja Lumene Gel Effect kynsilakka

LUMENE GEL EFFECT -KYNSILAKKA

"Gel Effect kynsilakat tunnetaan kestävyydestä. Väri levittyy kynnelle tasaisesti ja antaa kiiltoa. Lopputuloksena ovat näyttävät kynnet, jotka pysyvät siistinä pitkään. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. 6,90e/5ml."

Kynsilakkaa, noh... Väri on nätti, mutta en todellakaan ole mikään kynsivelho. Harvoin jaksan kynsiä edes lakkailla, kun ne eivät sitten millään säily siisteinä päivää pitempää. Ihan sama vaikka kuinka pohjustaisi tai lakkailisi päällyslakalla. Lakkasin aikaisemmin yhden kynnen testiksi, ja  vain muutaman tunnin jälkeen on kynnen kärki jo ruman näköinen. Tämä menee siis luultavasti eteenpäin.

 

Lisäksi boxissa oli kymmenen kappaleen paketti mansikan makuisia Rela Tabseja, Pandan lakritsi (jonka vedin jo napaani), sekä tuoksunäyte Kenzolta. Tabletit tulee varmasti jossain välissä napsittua, mutta tuosta tuoksunäytteestä en ole niinkään varma. Tuoksu on omaan nenääni hieman liian tätimäinen, eikä oikein minun tyyliäni. Laku taas oli (yllätys, yllätys!) erinomaista.

 

Bette Box kesäkuu 2017

In the end, kesäkuun boxi oli aika kiva, vaikkakin aika täynnä markettikamaa ja perussettiä. Onneksi suurin osa on kuitenkin käyttöön otettavia, ja rahalle saa vastinetta. Toivottavasti ensi kuussa boxin saaminen ei veny kuun puoleenväliin, sillä täällä ruudun toisella puolella ei ainakaan pidetä odottelusta!

 

Mitä mieltä itse olitte boxista? 

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Onneksi en tilaa tuota, koska jotenkin olisin pettynyt tuohon. Lähes kaikki oli semmoisia tuotteita jotka olivat itselle tuttuja tai sitten niitä saa muutenkin ostettua kaupasta. Lemppari noista olisi itselle varmaankin toi hajuvesi, vaikken edes tiedä miltä se tuoksuu :D Kiva postaus ja kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista
  2. Näinhän se kyllä on, mutta silti tulee vähän rahaa säästettyä tämän boxin avulla. Ja välillä sattuu sitten olemaan niitä erikoisempia tuotteita, joita ei muuten välttämättä tajuaisi testata :) Toivottavasti jatkossa haluttaisiin panostaa enemmän nimenomaan niihn outoihin/erilaisiin tuotteisiin, ja noi markettituotteet jäisi huomattavasti vähemmälle.Ja kiitos paljon!

    VastaaPoista
  3. tosi mielenkiintoista lukea näistä kun en itse tuota boksia tilaa! jälleen löytyi muutama tuote, joita kiinnostaisi kokeilla, joten ehkä suuntaan kauppaan hypistelemään noita tai jopa harkitsen boksia :)

    VastaaPoista
  4. Kiva että näistä postauksista on jotain hyötyä :) Itsekin selailin näitä paljon läpi ennen kuin tein ostopäätöksen.

    VastaaPoista
  5. Mä tykkäsin tästä boxista, kaikki kivoja käyttötuotteita :) Oma lemppari oli se Lumenen kynsilakka. Ja tuo naamio vaikuttaa mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  6. Ei tää huono boxi ollut missään tapauksessa :) Välillä vaan tuntuu, että olen vähän turhan hankala miellyttää. Mutta toisaalta, kun yritetään tehdä boxi, joka olisi jokaiselle tilaajalle mieleinen, niin silloin on pakko tulla joskus huteja. Heinäkuun boxia odottelen jo innolla ihan pelkästään tuon spoilerina ilmoitetun tuotteen vuoksi!

    VastaaPoista
  7. Ihan kiva boksi, tässä postauksessa tosin tiivistyy hyvin se syy, miksen ite oo kyseistä laatikkoa koskaan tilannut. Päälle 20 euroa (?), eikä sisällöstä voi koskaan olla varma. Hitti tai huti, oma lompakkoni ei kuitenkaan tykkäisi... Rela Tabsit on parhaita, syön niitä omenan makuisina joka (not, oon huonomuistinen) päivä! Pitääkin testata seuraavaksi tota mansikkaa. Tota kasvovoidetta voisin myös testailla, vaikuttaa lupaavalta!

    VastaaPoista
  8. Itse tilailen vajaalla 17 euron hinnalla, ja periaatteessa rahalle saa kyllä aina vastinetta. Kyllä niille itselle sopimattomillekin tuotteille usein jotain käyttöä keksii :) Toisaalta, joskus tosiaan käy niin, ettei mikään boxin sisällöstä oikein sytytä. Se on semmoista arpapeliä, mutta itse olen ainakin muutaman kuukauden aikana löytänyt jo monta uutta kivaa tuotetta ja tuotemerkkiä.

    VastaaPoista
  9. Oi, tällaisia postauksia lueskelen mielelläni! On kivaa kuulla muiden kommentteja kaikenlaisista kauneustuotteista niin tietää sitten itsekin, mitä kannattaa kokeilla ja mitä ei. :--)

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva että tykkäsit! Itsekin tykkään näitä lueskella juurikin samasta syystä ;)

    VastaaPoista
  11. Tuon boxin sisältö vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
  12. Mukavaa, että tykkäsit :) Kaikkein hauskintahan tässä on se jännääminen, että mitä sieltä boxista paljastuukaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon