Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Ostoksia Oriflamelta + muuta kivaa

Äiti kävi eilen tuomassa tilaukseni Oriflamelta, sekä tuliaisia laivareissulta. Iloisena yllätyksenä mukana oli myös ylimääräistä kivaa. Jee!

Oriflame esite

Tietenkin mukana oli seuraava esite, ja tällä kertaa vielä sitä seuraavakin.

Oriflame NovAge true perfection -seerumi, Love Nature gel mask, Love Nature strawberry lime suihkugeeli

NovAge True Perfection Miracle Perfecting -seerumi on yksi suosikkituotteistani. Harmillisesti se on kuitenkin aika hintavaa, joten odottelen siitä aina tarjouksia. Tämä seerumi on tarkoitettu 20+ -vuotiaille henkilöille, ja sen on tarkoitus heleyttää ihoa ja ehkäistä aikaisia ikääntymisen merkkejä. Minun ei siis vielä välttämättä tarvitsisi tätä käyttää, mutta kokemukseni ovat olleet niin hyvät, että miksi lopettaisin?

 

Love Nature Cucumber -geelinaamio oli yksi kaupanpäällisistä tuotteista. Rakastan mönjänaamioita, joten mitä luultavimmin tulen pitämään myös tästä.

 

Love Nature Refreshing Strawberry & Lime -kuoriva suihkugeeli oli pakko-ostos. Suihkugeeliä kuluu jatkuvasti, ja tämä ihanuus tuoksui omaan nenääni aivan kesäiseltä margaritalta. Nam! Kuorivat tuotteet ovat aina mieleeni, ja nämä Oriflamen geelit tuoksuvat aina herkullisilta.

Oriflame sivellin, Colourbox lipstick, The One Powershine lip gloss, The One loose eye shadow

Colourbox -huulipuna sävyssä Bright Red päätyi ostoskoriin, sillä olen heikkona eri sävyisiin punaisiin. Lisäksi tilatessani nämä huulipunat olivat niin hyvässä tarjouksessa, etten voinut olla ostamatta! Tämä on sellainen simppeli peruspuna.

 

Viuhkasivellin on ollut ostoslistallani jo pidemmän aikaa, mutta useimmiten ne ovat maksaneet maltaita. Tämä sivellin oli hinta-laatu-suhteeltaan hyvän hintainen, joten vihdoinkin sain sen kokoelmiini. Tälle tulee varmasti löytymään käyttöä!

 

The One -jauhemainen luomiväri sävyssä Mint Dust on ensimmäinen jauheluomivärini. Otan tämän innolla testiin, varsinkin kun väri on kesäise herkullinen.

 

The One Power Shine -huulikiilto sävyssä Nude Reflection tuli ostettua, sillä minulla ei oikein ollut enää kunnon huulikiiltoja jäljellä. Tämä nuden sävy sopii hyvin käytettäväksi ruskeiden huulipunien päällä kiiltoa tuomassa, tai ihan itsekseen silloin, kun ei ole aikaa tai energiaa panostaa huuliin sen enempää.

Oriflame Eleo dry oil ja Olaplex -kampa

Eleo -kuivaöljy sekä Olaplex -kampa tulivat myös ilmaistuotteina, ja olivat suunnattu avomiehen paksulle ja pitkälle kikkaratukalle. Kampa taitaa olla äidin omista varastoista, eikä Oriflamen valikoimasta. Toivottavasti nämä tulee käytettyä, vaikka avokki onkin aika laiska näissä kauneudenhoidollisissa rutiineissa.

Oriflame My Destiny -laukku

Arvokkain kaupanpäällinen oli My Destiny -laukku. Kuvassa laukku näyttää jostain syystä siniseltä, mutta todellisuudessa se on tumman vihreä. Eli juurikin sopiva väri minulle!

Toppi, Ahlgrens Bilar, Toblerone, Ville Vallaton -kermalikööri

Lisäksi tuliaisina tuli toppi, Ahlgrens Bilar -karkkeja, Tobleronea, ja Vallaton -päärynäkermalikööriä. Kuvasta puuttuu myös paketillinen purkkaa, sekä juhannukseksi tarkoitettu lava lonkeroa.

 

Näillä "eväillä" on hyvä siirtyä juhannuksen viettoon :) Kiitos ylläreistä äiti!

 

Mitä kosmetiikkatuotteita te olette hankkineet viime aikoina? Entä miten aioitte viettää juhannusta?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Uuuu, melkoinen saalis :) Kivoja juttuja!Minä kävin tänään Tokmannilla nappaamassa testiin muutaman Essencen tuotteen, kun niitä on nyt niin monessa paikassa kehuttu. Saa nähdä, hinta oli ainakin älyttömän edullinen.

    VastaaPoista
  2. Oman kokemuksen perusteella Essencen luomivärit ovat ainakin olleet tosi hyviä, vaikka halpoja ovatkin :) Kaikilla merkeillä tuntuu olevan niitä hittejä ja huteja, joten sama varmaan pätee Essenceenkin.

    VastaaPoista
  3. Wou miten kiva banneri sun blogilla! Sekä toki tykkään tästä muutenkin paljon :) Jään ehottomasti
    seurailemaan myös jatkossa!

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva kuulla, että tykkäät :) Tervetuloa seurailemaan, ja toivottavasti viihdyt jatkossakin!

    VastaaPoista
  5. Ihania juttuja oot ostanut & saanut! Hyvää juhannusta sulle! :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon