Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Mitä laukkuni sisältää + uusi laukkuihanuus!

Riiminka Pieni Piilo

 

Riiminka

 

Mulla sattui käymään ihan hirvittävän hyvä tuuri, kun nappasin voiton laukkuarvonnassa, joka järkättiin Minnean muruja -blogissa! Palkintona oli ihana Riiminka Pieni Piilo -laukku kesäisessä, mutta tyylikäässä värissä. Tämä taitaa olla omista laukuistani arvokkaimpia, kun yleensä parin kympin laukut HenkkaMaukalta kelpaa aivan yhtä hyvin.

 

Voiton innoittamana päätin avata blogissa vähän sitä, mitä itse yleensä kantelen laukussani mukana. Kaikki tahattomat roskat ja kolikonhilut jätin pois, koska kelläpä niitä nyt ei laukusta löytyisi. En myöskään sisällyttänyt asioita, jotka otan mukaani vain pitkille matkoille, vaan pitäydyin ns. jokapäiväisissä asioissa, jotka kulkevat mukana.

 

Laukun sisältö

 

- Bussikortti. Joskus kortti kulkee myös takin taskussa, mutta erityisesti lämpimillä keleillä, kun takkia ei enää tarvitse, kortin paikka on laukun pikkutaskussa.

- Peili. Otan peilin aina mukaan minne tahansa menenkin, ja olenkin onnistunut hajottamaan useamman vain muutaman kuukauden sisällä. Aikaisemmin omistin Iberon täydellisen kannellisen peilin, joka säilyi vuosia, mutta nyt en ole samankaltaista löytänyt. Nämä kannettomat peilit kun rasahtelevat huomattavasti helpommin.

- Highlighter ja puuterihuisku. Tällä hetkellä omistan vain irtopuutereita, joita en uskalla lyhyillä matkoilla ottaa mukaan. Sen vuoksi nappaan laukkuun highlighterin ja sudin, sillä hätätapauksessa glitter on parempi kuin kiiltävä naama. Pidemmillä reissuilla mukana on huomattavasti laajempi kavalkadi meikkituotteita, jolloin meikin voi pelastaa myös puuterilla.

- Luomiväri. Vaikken sinä päivänä olisikaan luomiväriä laittanut, niin silti vähintään yksi kulkee aina mukana. Ihan vain varmuuden vuoksi.

- Avaava inhalaattori. Viime syyskuussa sairastin sellaisen flunssan, että oksat pois. Silloin minulle määrättiin tämä avaava inhalaattori, jota olen joutunut flunssan jälkeenkin käyttämään joissain erityistapauksissa. Nyt kuljetan sitä mukanani aina, jos vaikka jotakin sattuisi käymään.

- Ripsiväri. Aina on hyvä olla mukana yksi ripsiväri. Välillä en ehdi meikkaamaan kiireessä kunnolla, joten pidän aina yhtä ripsaria laukussa, se kun on helppo lisätä vaikka bussimatkalla.

- Kuulakärkikynä. Välillä tulee hetkiä, kun joku tarvitsee kynää, ja silloin kaivan laukustani tämän. On harmillista, jos joutuu jonkun yksittäistapauksen vuoksi kipaista kaupasta ostamaan paketillisen kyniä, vaikka niitä lojuu kotona läjäpäin.

- Huulirasva. En nauti kuivista huulista, ja käytän todella usein huulipunaa. Jos en laita punaa, niin huulille on pakko sipaista ainakin huulirasvaa. Ja koska huulirasva kuluu huulilta kohtuullisen helposti pois, on koko tuubi hyvä olla matkassa.

- Hiusharja + ponnari. En lähde roskakatosta kauemmaksi ilman hiusharjaa. Jos pidän hiuksiani auki, niin harjaan niitä useaan kertaan päivän mittaan. Ponnari on aina mukana, koska välillä hiukseni rasvoittuvat supernopeasti, jolloin ne on mielenterveydellisistä syistä pakko saada kiinni. Varmuuden vuoksi nämä kulkevat mukana myös silloin, kun olen lähtenyt kotoa hiukset kiinni.

- Ripsi"pinsetit". Miksi näitä nyt kutsutaankaan? Pidän yksiä aina mukanani, sillä muuten hukkaisin ne. Näillä onnistuu tekoripsien uudelleenkiinnitys huomattavasti helpommin, jos ne alkavat repsottaa reunoista.

- Kulmapaletti. Välillä unohdan käyttäväni meikkiä, ja hieraisen kulmakarvojani. Kannan kulmapalettia mukana, jotta tuhriintuneet kulmat saa uudestaan aloilleen. Lähes mikään ei turhauta niin paljon, kuin kamalan näköiset kulmakarvat.

- Huulipuna. Yleensä laukkuni pohjalla lojuu useitakin huulipunia, mutta aina vähintäänkin yksi. Olen huomannut, että huulipunalle on monissa "hätätapauksissa" oma roolinsa. Ja joskus saatan haluta vaihtaa väriä spontaanisti kesken päivän.

- Avaimet. No tämä ei varmasti kaipaa selittelyjä. Nautin siitä, että pääsen kotiini päivän päätteeksi.

- Kasvorasva. Pidän jotakin kasvorasvaa aina mukana, etenkin niinä päivinä kun en käytä meikkiä. On helppoa napata laukku aina mukaan, ja tietää että se sisältää kaiken tarvittavan. Silloin ei tarvitse lähdön hetkellä enää etsiä tavaroita ympäri asuntoa.

- Ripsiliima. Tämä on mukana samasta syystä, kun kasvorasva ja ripsipinsetitkin. En vain yksinkertaisesti muistaisi muuten ottaa sitä mukaan.

- Särkylääke. Lähes aina isommassa porukassa jotakuta särkee johonkin. Tällaisissa tilanteissa on kiva olla se pelastava enkeli, puhumattakaan siitä, että joskus yllättävä kipu iskee itsellekin.

 

Näiden asioiden lisäksi satunnaisemmin ovat mukana myös mm. kännykän laturi, vesipullo, kuulokkeet ja eyeliner. Lompakkoa taas en oikeastaan edes omista, sillä käteistä käytän hyvin harvoin. Kortit taas kulkevat kännykän kuoressa. Ja joskus laukussa seikkailee milloin mitäkin turhaa krääsää, jotka on sinne hetken mielijohteesta sullottu talteen.

 

Mitä te kannatte yleensä laukuissanne?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Pidön kovasti siitä, kuinka olet toteuttanut tämän postauksena. Aiemmin olen nähnyt samankaltaisia vain youtuben puolella. Minullakin useimmiten kulkee mukana saman kaltainen setti.

    VastaaPoista
  2. Nooh mun laukku sisältää:
    - kuulokkeet (isot tai nappi)
    - pieni pussukka jossa on ponnareit
    - leopardi pussukka jossa on huuli rasvoja, peili ja käsidesi
    - Lompakko (iso vaik se vois olla pienempi)
    - sormikkaat
    - Aurinkolasit
    - tussi ja pikku vihko jossa on kamera
    -heijastin
    - mini näytön pyyhkijä
    - joku kuulakärki kynä
    - Sateen varjo
    -joku leffa lippu
    - mini grip pussukka jossa on muisti tikku, muisti kortti ja sit vähän isompi muisti kortti

    Joo aik sekava sisältö ja kuljetaan noit kaikkii talvellakin ja ainii jos se laukku on koulus nii noi on siel kans ja sit on kova levy myös ja oon siis 17/-00 ja oon siit huolimatta amiksen ykkösel

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon