Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Harmaan maanantain pelastajat

Kesäisen harmaa ja sateinen maanantaiaamu ei ollut meikäläisellä kyllä mikään miellyttävä yllätys. Noh, yllätys ja yllätys. Avokkikin lähti tänään ohjailemaan leiriä, joten jäin itsekseni tänne tästä ilmasta kärsimään. Mutta tänään sattuma päätti sitten yllättää kuitenkin myös positiivisesti, sillä postiluukusta kolahti kaksi pakettia tekoripsiä, jotka olin eBaysta tilannut jokin aika sitten. Sen lisäksi huomasin K-Citymarketissa L´Oréalin tuotteiden olevan -40%, joten nappasin sieltäkin matkaani pari tuotetta.

 

Maanantaisaalis

Ja tässäpä tämä saalis. Juuri sopiva määrä piristystä tähän pimeämpään päivään.

 

Ding Sen tekoripset

Ensimmäiset ripset ovat tällaiset "rehevät". Eivät ole kovin aidon näköiset, ja jotkut ripsistä ovat selkeästi runsaampia kuin toiset. Alle eurolla silti omasta mielestä ihan hyvin, ja näyttävät varmasti meikin kanssa erinomaisilta. Ihan itsekseen en silti näitä ehkä käyttäisi.

 

Japanese Cosplay tekoripset

Toiset ripset maksoivat vähän enemmän, "jopa" 1,30e, mutta ovat ehdottomasti laadukkaamman näköiset kuin nuo toiset. Näissä vaan on aika paksu ripsinauha, joten sitä joudun ehkä hieman pienemmäksi leikkamaan. Tämän mallisia ripsiä minulla ei ennen ole ollutkaan, joten ihan innolla odotan näiden testaamista.

 

L´Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara

Marketista matkaan tarttui uusi ripsiväri L´Oréalilta, nimittäin Miss Baby Roll mustana. Söpön värinen purkki, ja kierreharja rohkaisivat testaamaan uutta, vaikka yleensä pitäydynkin vanhoissa suosikeissa. Ehdin tätä jo pikaisesti kokeilemaan tänään, ja olen ihan tyytyväinen. Koostumus on sen verran jämpti, että se pitää ripset paikallaan erinomaisesti. Luvattua taivutusta en kyllä itse huomannut, ja olenkin ajan kanssa tullut siihen tulokseen, että itselleni ainoa toimiva vaihtoehto on ripsien taivutin. Mutta oikein kiva tuote, joka varmasti tulee käytettyä. Maksoin tästä alennuksien jälkeen noin kymmenen euroa.

 

L´Oréal Paris Infallible Mattifying Primer

Viimeinen tuote on ollut minulla kiikareissa jo pidemmän aikaa. Kyseessä on L´Oréalin Infallible Mattifying Primer. Nyt alennusten kanssa sain tuotteen noin kahdeksalla eurolla, joten tottakai se piti hyödyntää. Olen jo pitkään ollut rakastunut tämän sarjan mattameikkivoiteeseen, jota kehaisin jo ihka ensimmäisessä postauksessanikin. Nyt on kiva nähdä, saako näitä tuotteita yhdessä käyttämällä aikaan vieläkin upeamman lopputuloksen!

 

Mites teidän maanantait ovat lähteneet käyntiin?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Tykkään tyylistä millä kirjotat ja tämmöset ostosten esittelyt on kivoja! :) Taidan jäädä seuramaan sun blogia.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kuulla :)! Tervetuloa seurailemaan, toivottavasti tykkäät myös jatkossa!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus! Tuo ripsiväri tuli juuri tänään vastaan Youtuben mainoksessa ja vaikuttaa kyllä tosi kiinnostavalta tuotteelta. Sen ulkokuorikin on niin söpön näköinen!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Itsellä herää heti aina mielenkiinto, jos tuote on ulkomuodoltaan pastellinen tai ns. "karkin värinen". Ehkä vähän hupsua, sillä enemmänhän sillä sisällöllä on merkitystä :) Mutta nyt tuli onneksi onnistunut heräteostos, ja tosiaan alennuksilla hintakaan ei ollut paha. Tossa ripsarissa toi harja on tosiaan kiva, kun itse tykkään suht. kovista harjoista. Pehmeät harjakset kun tuntuvat vain taipuvan omien ripsien (tekoripsistä puhumattakaan) painosta.

    VastaaPoista
  5. tuli ihan hirvee himo hankkia tekoripset :D voi että, pitäsköhän itekki saman tie hommata jostai?

    VastaaPoista
  6. Kannattaa ihmeessä! Itse ainakin tykkään kovasti, sillä tekoripset antavat kivan luksuslookin tai luonnollisemman ilmeen tosi helposti. Laiskana päivänä ei tarvitse muuta kuin iskeä ripset nassuun ja laittaa kulmat, niin on jo ihan kivan näköinen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon