Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Lähes alkoholiton vappu

Meillä vietettiin viime viikon lopulla tupareita, ja fiilikset oli sen verran rapeat seuraavana päivänä, että päätin vapun olevan tänä vuonna täysin alkoholiton tapahtuma. Tai no, lähes alkoholiton, sillä alkoholitonta simaa meille ei kyllä osteta! Omissa toiveissa oli aloitella jo päivällä tekemään ruokaa ja viettää vappua valoisaan aikaan, mutta sattuneista syistä päästiin lähtemään kauppaankin vasta kahden aikaan, joten... Haluaisin sanoa, etten kuulu niihin ihmisiin, jotka jättävät kaiken aina viime tippaan, mutta kuulun silti. Vappuseurana meillä oli avokin kanssa pari kaveria, joten mitkään hirveän suuret kalaasit ei ollut kyseessä (vaikka tiskivuoren perusteella uskaltaisikin väittää muuta).

Serpentiiniä

Vappuinen ilmapallo

Koristeluun meillä ei mitenkään ihan hirveästi panostettu. Vähän serpentiiniä strategisiin paikkoihin, ja kourallinen värikkäitä skumppapalloja, jotka epäilemättä roikkuvat jaloissa seuraavan viikon verran. Poksauttelemaan en niitä rupea, joten antakoon niitten nyt elää lyhyt elämänkaarensa loppuun saakka.

 

Itsekään en oikein ollut niin panostustuulella, kuin yleensä. Meikki jäi pelkkään kulmakarvojen ja ripsien maalailuun, enkä jaksanut hiuksiakaan kihartaa. Yleensä tykkään kyllä laittautua ihan kunnolla tämmösissä spesiaalitilanteissa, mutta jotenkin kotivappu pienellä porukalla tuntui turhalta tälläytymissyyltä. Alla vielä kuvat demonstroimaan tämän ja viime vuoden vappulookkien eroa:

Vappulook 2016

Vappulook 2017

 

Ruokaan taas panostettiin kyllä, sillä mitäpä olisi vappu ilman hyvää vatsantäytettä? Tarjolla oli mm. prinssinakkeja, broileripyöryköitä, broilerimakkaraa, halloumia, mokkaleivoksia, munkkeja, perunasalaattia, patonkia, riisiä ja vieraiden valmistamaa kanakastiketta (en kuolemaksenikaan muista sitä nimeä). Lisäksi myöhemmin paistoin lettuja, joita nautittiin jäätelön ja mansikkahillon kanssa. Juhlajuomina toimivat sima ja Coca-Cola, ja simaa jäi vielä useampi pullo juomattakin. Ja niin jäi kyllä muutakin ruokaa, joten pariin päivään ei tarvitse sapuskaa kyllä tehdä!

Simapulloja

Lettuja

Prinssinakkeja

Patongit

Ruokailu

 

Iltaa vietettiin ruokailemalla, pelaamalla ikivanhaa Kimbleä, joka sai lempinimen Grunge-Kimble, kuuntelemalla musiikkia, juttelemalla ja pitelemällä vatsaa. Mitä kaikkea (mukamas) aikuiset ihmiset nyt tekeekään. Ihan hauskaa oli, ja lähestulkoon täysin ilman alkoholia. Vaikka kyllä minä ainakin olin ihan naatti, kun vieraat lähtivät. Ruoat vain kylmään, ja sitten sänkyyn! Eikä aamulla tarvinnut herätessä huolehtia kankkusesta :)

Grunge-Kimble

Serpentiiniä lampussa

 

Mites teidän vaput on mennyt?

 

Kirsikka W.

 

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18873605/?claim=f4xbffnnxqa">Follow my blog with Bloglovin</a>

Kommentit

Näitä luetaan paljon