Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

6+1 huulipunasuosikkia kesään

Kesä on oma suosikkivuodenaikani, ja se on muuten ihan kohta täällä! Jes! Myös omiin meikkileikkeihin kesä vaikuttaa aina. Omasta mielestäni kesällä on sallittua leikkiä väreillä ja väriyhdistelmillä, liioitella aurinkopuuterin ja poskipunan kanssa, ja kokeilla ihan uusia tyylejä. Päästää siis luovuuden täysin valloilleen. Tähän postaukseen olen kerännyt omia huulipunasuosikkejani kesään, jotka eivät pahemmin lompakkoa rasita.

 

Maybelline Color Sensational

Ensimmäinen huulipuna on Maybellinen Color Sensational sävyssä 630 Velvet Beige. Tämä huulipuna on ostettu jo jokunen aika sitten, ja ilmeisesti tätä samaista sävyä ei ole enää saatavilla. Nykyisistä sävyistä kaikkein lähimpänä tuntuisi olevan 295 Bronzed tai 240 Barely Brown. Color Sensational huulipunat ovat kevyitä ja helposti levittyviä, ja ainakin omalla kohdalla tuntuvat kosteuttavan huulia. Tämä on siis juuri sopiva kesäinen huulipuna, jos etsii neutraalia sävyä. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä tällaisen saa esimerkiksi Sokokselta alle kympillä.

 

Kiko Milano Velvet Passion

Tässäpä toinen huulipuna, nimittäin Kiko Milanon Velvet Passion Matte -huulipuna sävyssä 320 Hazelnut. Tämä on ehdoton suosikkini mattahuulipunista, sillä se todellakin pysyy, ei kuivata huulia, ja levittyy tasaisesti. Kikon meikkejä ei tietääkseni ainakaan toistaiseksi saa Suomesta, joten hankinnat tehdään netistä tilaamalla. Tämän huulipunan hinta on vain 6,95 euroa!

 

IsaDora Perfect Moisture

Kolmas huulipuna on IsaDoran Perfect Moisture -huulipuna sävyssä 162 Tropical Pink. Tämän huulipunan olen hankkinut VUOSIA sitten, joten jouduin ihan googlettelemaan, että onko kyseistä huulipunaa enää olemassa. Olihan se, vaikkakin tämän kyseisen sävyn löysin nopealla etsinnällä vain Nelly.comista, jossa se maksoi vajaa 18e. Sokokselta saa kyllä muita sävyjä, joista tätä lähimpänä näyttäisi olevan sävy 163 Coral Glow. Hintaa Sokoksen punilla on vajaa 15 euroa. Tämä ei siis ole näistä punista halvin mahdollinen, mutta tuntuu niin hyvältä huulilla, että siitä kehtaa maksaakin hiukan enemmän.

 

Kiko Milano Unlimited Stylo

Seuraavanakin on vuorossa Kiko Milanon huulipuna. Kikon punia löytyykin tältä listalta peräti kolme kappaletta. Tämä kyseinen huulipuna on Unlimited Stylo. Purkin pohjassa lukee numero 11, mutta oikeasti puna on sävy 12 Orchid Violet. Vaikka nettisivuilla tuotteen kerrotaan olevna vain semi-matta, niin omasta mielestäni tämä on kyllä hyvin matta. Punan alle kannattaa ehkä levittää hieman huulirasvaa, sillä se saattaa kuivattaa huulia. Tämän punan kanssa voi kyllä nauttia terassilla drinksun jos toisenkin, ennen kuin huulipunaa täytyy lisätä tai korjailla. Hinta tälle tuotteelle on 8,95.

 

Kiko Milano Gossamer Emotion Creamy

Tämä seuraava Kiko Milanon puna onkin sitten aivan ihana pusuttelupuna. Gossamer Emotion Creamy -huulipuna on bestseller, jonka itse nappasin ostoskoriini pari vuotta sitten Italiassa. Sävy on 116 Coral, joka ei aivan pääse oikeuksiinka valokuvissa. Ihan kesäinen oranssiin taittava punainen sopii täydellisesti niin kesäpiknikille, rannalle, kahvilatreffeille, kuin yöelämäänkin. Puna on helposti levittyvä ja kevyt, mutta ei valitettavasti ihan yhtä kestävä kuin muut listalla mainitut Kiko -punat. Hintaa tällä ihanuudella on 6,95e.

 

Seppälä The To Die For Lipstick

Seuraavana vuorossa on listan (oletettavasti) halvin puna. Seppälän The To Die For Lipstick sävyssä 05 Sailoress. Tämä puna maksoi muistaakseni vain pari hassua euroa, ja on oikein passeli klassinen punainen. Kestävyys ei ole mitään erinomaisinta luokkaa, mutta muuten aivan ihana ja kesäisen kevyt huulipuna, jonka hinta on todellakin edullinen.

 

Nyx Macaron Lippie

Viimeisenä on vuorossa Nyxin Macaron Lippie sävyssä Chambord. Tämäkin huulipuna on hyvin edullinen, alle kympillä taitaa useimmiten lähteä matkaan. Punan koostumus on todella "kermainen", muttei todellakaan matta. Tämä huulipuna omasta mielestäni levittyy hieman hankalasti, mutta sen tahmaisen koostumuksen vuoksi sillä saa aikaan useita erilaisia huulimeikkejä. Lisäämällä valitsemaansa luomiväriä huulipunan päälle voi luoda aivan omanlaisen ja näyttävän "huulipunan". Tämänhetkisessä profiilikuvassani olen käyttänyt tätä kikkaa. Sekä pelkkä musta, että luomivärihuulet ovat molemmat tosi kivoja lookkeja vaikkapa festareille, kun haluaa tuoda esiin sitä hieman edgympää puolta itsestään.

 

(Pakko vielä antaa shoutout näille tosi kivoille 30:n sentin irtoripsille, jotka tilasin eBaysta! Todella kivat ja kevyet, melkein jo unohdin niiden olevan päässä.)

 

Minkälaisia kesälookkeja te suositte, vai jääkö meikkaaminen kesän ajaksi taka-alalle?

 

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Tavoite Täytettävänä30. toukokuuta 2017 klo 20.02

    Siis oot ihan super kaunis *sydänsilmäemoji*! Blogin aihe ei ihan nappaa, mutta rakastuin sun blogin ulkonäköön, se on vain jotenkin ihan sairaan khuul. Sillä tavalla tää blogi näyttää just semmoselta, joka tulee menestymän tulevaisuudessa, Tsemppii kauheesti jatkoon ja hyvää kesää!

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tavoite Täytettävänä30. toukokuuta 2017 klo 20.03

    Siis oot ihan super kaunis *sydänsilmäemoji*! Blogin aihe ei ihan nappaa, mutta rakastuin sun blogin ulkonäköön, se on vain jotenkin ihan sairaan khuul. Sillä tavalla tää blogi näyttää just semmoselta, joka tulee menestymän tulevaisuudessa, Tsemppii kauheesti jatkoon ja hyvää kesää!

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Kiva että sentään blogin ulkoasu miellyttää, vaikkei nyt sisältö ollutkaan itsellesi se mielenkiintoisin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon