Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Look Incredible Deluxe Beauty Box marraskuu 2018

Sain toissapäivänä hyppysiini marraskuun Look Incredible Deluxe Boxin, jota olinkin jo odotellut innolla. Huomasin muuten, että unohdin viime kuussa kokonaan bloggailla sen kuun boxista, mutta osa tuotteista on jo mennyt eteenpäin uusille omistajille, joten jätetään se nyt suosiolla läpikäymättä. Marraskun loota sen sijaan oli sen verran hyvä, omasta mielestäni siis, että se oikein vaatii esittelyä. Kurkataanpa siis samantien laatikon sisältöön!


 


afterlightimage_9.jpg


afterlightimage_10.jpg


 


TARTEIST PRO GLOW TO GO HIGHLIGHT & CONTOUR PALETTE


Viime kuun boxissa tuli myös Tarten highlightertuote, korostusvoide, joka ei kuitenkaan jäänyt omaan käyttööni. Onkin siis kiva, että tämä enemmän itselleni sopiva korostustuote löytyi tästä marraskuun laatikosta. Paletti on sopivan pieni käsilaukkuun tai matkalle mukaan, ja sen molemmat korostussävyt ovat kauniita ja jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia. Myös paletin contoursävy on kaunis ja helppokäyttöinen. Tarten sivuilla paletilla on hintaa 21 euroa, joten jo tämä yksi tuote kattaa aika suuren siivun koko boxin hinnasta.


 


LORAC ALTER EGO HUULIPUNA


En ole koskaan aikaisemmin päässyt testaamaan Loracin tuotteita, vaikka olenkin kuullut niistä paljon hyvää. Boxeissa on ollut liikkeellä ainakin kahta erilaista sävyä, joista itselleni osui Southern Belle. Osa on kritisoinut huulipunien sävyjen olevan liian vaaleita, ja kieltämättä ainakin tämä oma sävyni on varmasti joillekin liikaa, mutta itse olen silti ihan tyytyväinen. Huulipuna tuntuu todella hyvältä ja pehmeältä huulilla, eikä kuivata lainkaan, joten toivottavasti saan joskus kokoelmiini lisääkin Loracin punia. Alter Ego -punia myydään Loracin omilla nettisivuilla hintaan 18 USD, joka vastaa noin viittätoista euroa.


 


afterlightimage_11.jpg


 


BAREMINERALS SKINCARE DUO SET


Tähän settiin kuuluu kaksi bareMineralsin ihonhoitotuotetta: Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser ja Smart Combination Smoothing Lightweight Emulsion. En löytänyt tätä kyseistä pakettia mistään, mutta Look Incredible kertoo duon arvon olevan 25 puntaa, eli noin 28 euroa. Tuo savipuhdistaja ainakin tuntui käytössä todella mukavalta, eikä se kuivattanut ihoani, kuten useimmat savinaamiot ja -tuotteet. Se muuntautuu voidemaiseksi kosteilla sormenpäillä pyöritellessä, ja piti ainakin oman ihoni öljyttömänä huomattavasti pidempään kuin normaalisti. Emulsiota en ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta se on öljytön ja kevyt koostumukseltaan, ja tarkoitettu erityisesti normaalille ja sekaiholle. Innolla otan senkin testiin!


 


BAREMINERALS SKINLONGEVITY VITAL POWER INFUSION


Tämä boxi olikin yllättävän bareMinerals painotteinen, mutta en pistä sitä lainkaan pahakseni. Tämän seerumin luvataan mm. tuovan iholle nuorekkuutta, kosteutta, ja vahvuutta, ehkäisevän aikaisia ikääntymisen merkkejä, sekä palauttavan kasvoille luonnollisen hehkun. 30ml kokoinen puteli oli bareMineralsin sivuilla hinnaltaan 38 USD eli noin 33,5e, joten kyseessä on kohtuullisen arvokas tuote tässäkin. En ehtinyt tätäkään vielä kokeilemaan, mutta teen sen ehdottomasti sopivan hetken tullessa. Ehkäpä viikonlopun aikana? 


 


afterlightimage_12.jpg


 


Tässäpä siis marraskuun Look Incredible Deluxe Beauty Box, joka ainakin omasta mielestäni oli ihan huippu. Väittäisin, että tämä on yksi parhaista boxeista, jonka olen koskaan avannut. Suosikkituotetta on tässä kuussa todella vaikea valita, sillä kaikki niistä olivat niin mielenkiintoisia, ja kaikissa tuntuu olevan paljon hyviä puolia. Koko laatikon arvoksihan jäi noin 98 euroa, joka on erittäin hyvä tulos, kun maksan boxista noin 49e toimituskuluineen. Vai mitä itse sanoisit?


 


Jos itse kiinnostuit Look Incrediblen boxeista, niin täältä voit kurkata lisää tietoa kaikista heidän boxivaihtoehdoistaan! Ihanaa viikonloppua!


 


Kirsikka W.L

Kommentit

Näitä luetaan paljon