Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box marraskuu 2018 - juhlatunnelmiin

Sain viime perjantaina käsiini marraskuun Bette Boxin, mutten kuitenkaan viikonlopun aikana ehtinyt siitä kirjoittelemaan. Tämän kuun boxistahan olin aika innoissani, sillä olin lähes sataprosenttisen varma, että se sisältäisi tekoripset. Edes paketin keveys ei tällä kertaa huolestuttanut, vaan jaksoin olla innoissani aivan paketin avaamiseen saakka. Kävipä nyt kuitenkin taas sillä tavalla, että arpaonni oli jälleen hukassa, ja boxin vaihtoehtoisista tuotteista minulle päätyivät ne kaikkein vähiten mieluiset.


 


afterlightimage_3.jpg


 


afterlightimage.jpg


 


EYELURE IRTORIPSET


"Eyelure on irtoripsien edelläkävijä, joka perustettiin 1940-luvulla filmistudioiden ja elokuvakaunottarien tarpeesta lisätä kuvausmeikkiin enemmän glamouria. Irtoripset kehystävät silmiä upeasti ja antavat viimeisen silauksen juhlalookiisi. Valitsimme boxiin 4 erilaista mallia brändin suosituimpien joukosta, joista saat yhden. Pakkauksessa on mukana minikokoinen ripsiliima, joka on lateksipohjainen ja muuttuu kuivuessaan kirkkaaksi. Vinkki: ripsiä voi käyttää uudelleen monta kertaa, kun ripset huoltaa oikein jokaisen käyttökerran jälkeen. Saatavuus: Sokos- ja Stockmann -tavaratalot, CitymarketitHehku- ja Ego -myymälät, Oletkaunis.fi. Ovh noin 8,90e."


Arvasin siis oikein, ja boxista löytyi kuin löytyikin pari irtoripsiä, ja merkinkin arvelin olevan juuri Eylure. Valitettavasti en jaksanut tästä kovinkaan paljon innostua, sillä omasta boxistani löytyi malli Lenghtening No 116, jotka eivät omassa käytössäni todellakaan ole mitkään juhlaripset, vaan melkein liian pliisut jo arkenakin. Lisäksi olen saanut juurikin nämä samat ripset Bette Boxista joskus aikaisemmin, ja olisin mielummin ottanut mitkä tahansa niistä muista vaihtoehdoista, jotka olivat kaikki huomattavasti näyttävämpiä. Kauneusprofiilissani kuitenkin lukee, että olen kokeileva ja lähes päivittäinen meikkaaja, joten ehkä nämä yksinkertaiset ja pienet ripset olisi voinut lähettää jollekulle, joka ei ole vielä tutustunut meikkaukseen niin paljoa.


 


CLARINS NATURAL LIP PERFECTOR


"Tämä Clarinsin huulituote ei suotta ole brändin bestseller. Tuote kosteuttaa, tuoksuu vaniljalle ja tuo huulille hohtoa, väriä ja kiiltoa. Valitsimme boxiin sävyn 01 Rose Shimmer sen kauniin, läpikuultavan ja neutraalin roosan sävyn vuoksi. Tuote tuntuu ihanan pehmeältä huulilla -melkein kuin huulivoiteelta. Tämä onkin ollut jo vuosia yksi omista luottotuotteistani, joka löytyy aina käsilaukustani. Vinkki: Käytä yksistään antamaan huulillesi kiiltoa tai täydentämään suosikkihuulipunasi sävyä. Saatavuus: Sokos- ja Stockmann -tavaratalot, Sokos EmotionKicks, Hehku- ja Ego -myymälät. Ovh. 22,90e/15ml. Boxissa 5ml."


Tämän tuotteen löytyminen boxista paljastettiin jo etukäteen, ja mielipiteeni on siitä edelleen sama: meh. En osaa sanoa, miksi tuote on monelle mukamas niin luottotuote, sillä omassa käytössä en mitään merkittävää eroa huulissa ole huomannut. Voide tuntuu tahmaiselta ja huulikiiltomaiselta, väri on ihan kiva, ja huulihoidon karvainen applikaattori on kamala. Ei siis jää harmittamaan, että boxista löytyykin vain 5ml kokoinen näyte. Tässä putelissa lukee kuitenkin pienellä "Not for individual sale", joka omasta mielestäni tarkoittaa sitä, että tuotteelle ei tarvitse boxissa mitään arvoa laskea.


 


afterlightimage_2.jpg


 


ZIAJA ANTIOXIDATION ACAI BERRY KASVO- JA KAULAVOIDE


"Syksyn 2018 uutuustuote ikääntymisen ensimerkkejä, älylaitteiden käytön aiheuttamia "teknokaula" -juonteita ja ilmansaasteita vastaan. Tämän supervoiteen luvataan parantavan ihon elastisuutta, silottavan juonteita ja neutralisoivan ennenaikaista ihon ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja. Voide sisältää mm. Acai-marjauutetta, kosteuttavaa ja silottavaa hyaluronihappoa sekä E-vitamiinia. Se onkin täydellinen yövoide uudistamaan kasvojen ja kaulan ihoa. Vinkki: tuote sopii myös päiväkäyttöön ja herkälle iholle. Saatavuus: Sokos -tavaratalot, Sokos Emotion Sello ja Hakaniemi, Hehku. Ovh. noin 10e/50ml."


Ziajaa tuli viime boxissakin, mutta ainakaan vielä en pistä sitä pahakseni. Tämä Acai Berry -sarja on ihan mielenkiintoinen ja hyvän tuoksuinen, ja sitä testailen ihan mielelläni. Ehkä tämä jatkuva rasvapurkkimäärä boxeissa voisi tosin olla pienempi? Tämä voide on sopivan keskipaksua koostumukseltaan, ja se imeytyy ihoon todella nopeasti. Jonkin meikkituotteeni kanssa se ei kuitenkaan sopinut yhteen, joten se kannattaa pitää mielessä, jos meinaa tuotteen päiväkäyttöön ottaa.


 


NEUTROGENA VISIBLY CLEAR RAPID TREATMENT GEL


"Tällä palkitulla täsmätuotteella hoidat ihosi virheettömäksi ennen juhlia. Tuote on öljytön, nopeasti kuivuva ja sen on kliinisesti todistettu vähentävät näppyjä ja niiden punoitusta jo neljässä tunnissa jättäen ihosi näkyvästi puhtaammaksi ja raikkaammaksi. Levitä pieni pisara suoraan ongelmakohtaan aamuin illoin. Vinkki: Aloita käyttö hyvissä ajoin ja voit juhlia ilman huolta näpyistä. Saatavuus: Hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, tavaratalot ja apteekit. Ovh. noin 6,80e/15ml."


Tämä tuote on ehkä boxin mielenkiintoisin, sillä en ole aikaisemmin kokeillut mitään vastaavanlaista tuotetta. Lähtökohtaisesti en usko tämänlaisiin "ihmevoiteisiin", sillä omille finneille on aina yritetty sitä ja tätä ilman tuloksia. Mielelläni otan tämän voiteen kokeiluun, kun seuraavaksi naama alkaa uhkaavasti muistuttaa riisipuuroa!


 


afterlightimage_1.jpg


 


NATUREL HYDROGEL AQUA FACE MASK JA EYE PADS GOLD


"Oleellisena osana juhliin valmistautumista on myös rentoutua ja nukkua kunnolla. Valitsimme kaikille boxiin sekä kasvonaamion, että huuli- tai silmänympärysnaamion, eli löydät boxistasi kaksi tuotetta. Kasvonaamioita on liikkeellä kahta erilaista, joista molemmat rauhoittavat, kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. Silmänympärysnaamio kirkastaa tummia silmänalusia sekä rauhoittaa ja kosteuttaa. Vinkki: Laita kasvonaamio ja silmänympärysnaamio juhlia edeltävänä iltana ja ihosi hehkuu juhlapäivänä. Saatavuus: TokmanniKärkkäinenKauneutta.com, hyvin varustellut tavaratalot ja K-supermarketit/marketit ympäri Suomen. Kasvonaamio ovh. noin 4,95e, silmänympärysnaamion noin 3,50e."


Tässäkin kohtaa satuin saamaan tuon silmänympärysnaamion, vaikka olisin mieluummin ottanut huulinaamion. Noh, tästä en nyt jaksa mitenkään hirveästi pahoittaa mieltäni, sillä naamiot ovat joka tapauksessa enemmän kertakäyttökamaa, joita pitäisi todellisuudessa käyttä pidemmän aikaa, jotta jotain eroja olisi nähtävissä. Itse tykkään naamioista kovasti, joten niitä on aina kiva boxeista löytää!


 


Lisäksi boxin mukana oli hajuvesinäyte PoliceltaLegendary Scent for Women on ihan kiva tuoksu, mutta se tuli epäkäytännöllisessä "puikkopullossa" suihkepullon sijaa, joten se jää aika varmasti käyttämättä.


 


afterlightimage_4_0.jpg


 


Boxin tuotteiden lopulliseksi arvoksi tulee 34,15e, mikä ei todellakaan päätä huimaa. Odotin tähän juhlateemaiseen boxiin vielä vähän enemmän jotain twistiä, eikä pelkästään ihonhoitotuotteita ja ripset. Boxeja pitäisi ehdottomasti monipuolistaa jatkossa, jotta niiden tilailu jaksaisi pysyä mielekkäänä. Tässä kuussa mielenkiintoisin tuote oli tuo Neutrogenan täsmävoide näpyille, ja vähiten kiinnostavaksi nimeän Clarinsin huulivoidenäytteen. Ensi kuun boxi minulle tuleekin sitten Bettepisteiden ansiosta ilmaiseksi.


 


Joulukuun boxista puheenollen, se tulee sisältämään jälleen jonkun meikkituotteen, sekä kampaamoista löytyvän hiustuotteen. Jos haluat tilata itsellesi Bette Boxin, niin käytä ihmeessä koodia JOULUBETTE, jolla saat tilauksen kahdenkymmenen prosentin alennuksella.


 


Mitä itse pidit boxista? Saitko samat tuotteet kuin minä, vai erosiko sisältö jotenkin?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mulla kävi samalla tavalla huono tuuri irtoripsien kanssa, sain itse juuri nuo samat ripset, jotka olin myös saanu aikaisemmin boksista ja jääneet käyttämättä. Omat ripseni ovat mielestäni tarpeaksi pitkät, kaipaisin irtoripsiltä nimenomaan tuuhentavaa vaikutusta, ja tämä malli ei istu silmään, vaikka miten olen leikannut ja muotoillut.
    Policen tuoksu oli tullut myös aikaisemmastakin boksista, nappasin matkalle mukaan nyt molemat näytteet. Pullo on epäkäytännöllinen, sillä siinä ei ole juurikin sitä suihkutusominaisuutta.
    En oikein ymmärrä tätä jatkuvaa tuotteiden toistumista. Boksin arvokaan ei enää ole sillä tasolla, mitä se oli, kun Lumenen tuotteita tuli täysikokoisena. Olen samaa mieltä kanssasi, että näytteille ei pitäisi laskea arvoa boksiin, niitä saa kaupoista kaupanpäällisenä ja muutenkin kokeiluun ilmaiseksi.
    Olen lukenut paljon blogeista ulkomaisista bokseista, ja houkuttelisi kyllä paljon kokeilla! Jotenkin sitä vaan vielä jaksaa uskoa tähän Betteen.
    Sun postauksia on tosi kiva lukee, ja kiva et oot rehellinen sun arvioissa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon