Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

I Love Me 2018 - messulöydöt

Tämän vuoden I Love Me -messut ovat nyt takana. Itse kävin kiertämässä tapahtuman läpi sunnuntaina, sillä olin lauantaihin asti reissussa, enkä olisi millään ehtinyt paikalle aiemmin. Tuo reissu on muuten myös syy siihen, miksi blogissa on ollut taas pitkään hiljaista. Siihen tulee tällä viikolla muutos! 


 


Messuilla minulla oli jo etukäteen tarkkaan valikoidut pisteet, jotka halusin ehdottomasti kiertää, mutta yllättäen jokaisesta niistä ei sitten löytynytkään kaikkea mitä olin kuvitellut. Vastaavasti törmäsin myös sellaisiin näytteilleasettajiin, jotka eivät aikaisemmin olleet herättäneet huomiota, mutta jotka paikan päällä veivät mennessään. Minä tykkään tapahtumissa ehdottomasti kierrellä rauhassa, jonka vuoksi en myöskään ottanut messuilta kuvamateriaalia. Varsinkin tällä kertaa kun olin aivan yksin liikenteessä, oli mukava vain kiertää ilman somea kiinnostavat paikat läpi. Mukaan messuilta tarttui vaikka mitä, mennäänpä katsomaan!


 


afterlightimage_6.jpg


afterlightimage_5.jpg


 


ProCaren piste veti minut luokseen ensimmäisenä. Erityisesti minua siellä kiehtoivat Batisten kuivashampoista kasattu trio-pakkaus seitsemällä eurolla, sekä kolme Eylure -ripsipakettia kympillä -tarjous. Tuohon Batisten pakettitarjoukseen tuli tartuttua myös viime vuonna, vaikka silloin yksi pulloista olikin suihkutettava hoitoaine. Tänä vuonna kaikki kolme olivat kuivashampoota, johon olen todella tyytyväinen. Yleensä nämä kuivashampoot maksavat noin 5-7e pullolta, joten voittoa tässä tuli kyllä ihan huomattavasti.


Eyluren ripsiä ostin itselleni kuusi paria, sillä tarjous oli vain niin hyvä. Valitsin valikoimasta mallit Definition No 120Enchanted Power FlowerEnchanted #Shoes Are My MuseEnchanted #Who Needs A Prince?, ja Texture No 157, joista viimeisiä otin kaksin kappalein. Normaalistihan Eyluren irtoripset maksavat kaikkea kuuden ja kahdentoista euron väliltä, joten tällä diilillä säästi kyllä ihan uskomattoman paljon rahaa!


 


afterlightimage_7.jpg


afterlightimage_8.jpg


 


Täydensin myös sivellinvarastoani kahdella EcoToolsin siveltimellä. Precision Blush -sivellin maksoi seitsemän euroa, ja Airbrush Concealer -siveltimen hinta oli kolme euroa. Yhteensä ne maksoivat siis kympin, mikä on mielestäni aika superhyvä diili.


Viimeisenä matkalla kassalle nappasin vielä matkaani kolme erilaista Masque Barin Peel-Off Maskia. Euron hintaiset naamiot valitsin hopeisena, kultaisena ja ruusukultaisena, ja niillä on jokaisella erilaiset tarkoitukset ihonhoidossa. En muista koskaan testanneeni Masque Barin tuotteita aikaisemmin, joten otan nämä todella mielelläni testiin. Normaalisti maskien hinta on 3,5-4e välillä.


 


afterlightimage_0.jpg


 


Seuraavat ostokset tein Bearelin pisteellä, jossa Mizonin Joyful Time -naamiot olivat tarjouksessa kymmenen kappaletta kympillä. Normaalisti naamioiden hinta on 2,20e. Minä valitsin naamioita seitsemässä eri versiossa, jättäen pois ne, joista en kovinkaan paljoa pidä. Kotiin kannoin kurkku-, mansikka-, bambu-, aloe-, vihreä tee-, vitamiini-, ja hyaluronihapponaamioita. 


 


afterlightimage_1_0.jpg


 


Seuraavana oli vuorossa Organic Shop, jonka tuotteista tiesin jo, mitä olin hakemassa. Hetken vielä muutakin valikoimaa tarkasteltuani nappasin kassalle Body Desserts Instant Renewal Body Scrub Mango Sugar Sorbetin ja Organic Fig & Almond Express Shine -hiusnaamion. Organic Shopin tuotteet ovat jo muutenkin todella edullisia, mutta messuhinnoilla ne olivat kyllä ihan uskomattoman halpoja! En tajunnut säilyttää näistä ostoksista kuittia, mutta kahden tuotteen yhteishinnaksi muodostui hieman päälle seitsemän euroa. Organic Shopin vartalokuorinnat ovat kyllä ehdottomia suosikkejani!


 


afterlightimage_2_0.jpg


afterlightimage_3_0.jpg


 


Päivän yllättäjä olikin sitten uskomattoman ihana Bomb Cosmetics, jonka pisteellä vietin lähes tunnin tutkien ja nuuhkien erilaisia tuotteita. Bomb Cosmetics (tai tuttavallisemmin Bomb) on isobritannialainen kosmetiikkamerkki, joka valmistaa orgaanisia ja uskomattoman herkullisen näköisiä ja tuoksuisia tuotteita kuten saippuoita, kylpypommeja, putsareita, tuoksukynttilöitä ja shampoita. Merkki on verrattavissa Lushiin, vaikka sen tuotteet ovatkin huomattavasti halvempia. Tuotteita voi tilata Suomeen postikuluitta bomb.fi -sivun kautta, ja koodilla BOMB2018 jokaisella on mahdollisuus saada -25% verkkokauppaostosten loppusummasta joulukuun ajan. Kannattaa siis todellakin pistää merkki korvan taakse joululahjoja tilaillessa, itse olen nimittäin ihan myyty!


Ostin messuita kolme erilaista palasaippuaa, jotka sain yhteensä kymmenen euron hintaan. What A Melon -saippuan ostin itselleni, Button Babe -palanen sujahtaa pikkusiskon synttärilahjaan, ja veikeä It's Not Easy Being Green oli tuliainen kotiin jääneelle avomiehelle. Normaalihinta yhdelle saippuapalalle on 4,90e.


Lisäksi osastolta nappasin matkaani jopa neljä erilaista kynttilää, tuoksukynttiläfriikki kun olen. Oma suosikkini on kynttilöistä kaikkein yksinkertaisin, kirpeän makea ja marjainen Pink Rhubarb & Blackberry -tinakynttilä, mutta herkullisia ovat myös kolme valitsemaani pursotettua kynttilää: hedelmäisen raikas Fruit Firework, vanillainen ja sitruksinen Lemon Drop (avokin suosikki), ja mausteisen jouluinen Jingleberry. Sain kaikki neljä kynttilää paljousalennuksella hintaan 31e, mutten muista ihan tarkkaan, miten hinta jakautui tuotteiden kesken. Messutarjouksena tinakynttilät olivat 20e/2kpl ja pursotetut kynttilät 25e/2kpl. Normaalihinta kynttilöillä on tinoissa 11,90e, ja 14,50e pursotetuissa. Ja niin hinta humpsahtikin yhtäkkiä seitsemästäkympistä neljäänkymppiin!


 


afterlightimage_4_0.jpg


 


SportLife Nutritionin pisteeltä ostin parilla eurolla juotavaa, jonka jälkeen pääsin pyöräyttämään onnenpyörää. Pyörästä pamahtikin sitten päävoitto, ja sain valita minkä tahansa pyörän palkinnoista itselleni. Valitsin laatikollisen Crispy Chocolate Brownie -proteiinipatukoita, koska ne tuntuivat järkevimmältä vaihtoehdolta. Maistoimme näitä avomiehen kanssa eilen, ja ne sopivatkin varmasti hyvin välipalapatukoiksi kouluun ja töihin. Meillä kun ei urheiluelämää oikeastaan vietetä. Osan voisi tietysti lahjoittaa myös pikkuveljelleni, joka opiskelee liikunnanohjaajaksi.


 


afterlightimage_9.jpg


 


Viimeinen ostos messuilta oli kaunis pitsinen yöpaitahepene Changelta. Alunperin kahdeksankympin arvoinen liehuke oli nyt myynnissä hintaan 25e, joten en voinut jättää sitä ostamatta. Osasyynä tähän on se, että meillä järjestetään tulevana lauantaina Halloween -pippalot, joissa aion itse pukeutua yöpukuun. Tiedättehän, silmälaput päässä, pörröiset tohvelit jalassa, ja tukka söpösti sekaisin. Tähän asuun tuo hepene sopii erinomaisesti, ja tietysti sitä voi sen jälkeen käyttää sitten vielä muutenkin.


 


Tässäpä siis nämä kotiinviemiset tämän vuoden messuilta. Meikkejä ei tällä kertaa tullut osteltua, kun ei niille oikein ole tarvetta. Itse olen saaliiseeni erittäin tyytyväinen, ja näillä on hyvä jäädä odottelemaan seuraavan vuoden I Love Me -messuja.


 


Kävitkö sinä messuilla? Mikä ostoksistani vaikuttaa mielenkiintoisimmalta?


 


Kirsikka W.


 


*Bloggaripassi tapahtumaan saatu Messukeskukselta*

Kommentit

  1. Vau, mitä löytöjä! Harmittaa, kun messut ovat niin kaukana, etten raski ajallisesti ja rahallisesti lähteä :/ Joudun ihastelemaan muiden ostoksia ja messufiiliksiä.
    Kiinnostavimmalta vaikuttaa tuo hiusmaski!

    VastaaPoista
  2. Olipas paljon kivoja ostoksia!!

    VastaaPoista
  3. Joo, messuille voi tosiaan pitkän matkan päästä olla iso kynnys lähteä! Messupäivä tuntuu jo itsessään pitkältä ja uuvuttavalta (vaikkakin tietysti samalla ihanalta), ja en itse ainakaan sen päivän päätteeksi jaksaisi ajella enää useampaa tuntia kotiinpäin.
    Noita Organic Shopin hiusmaskeja ja kuorintoja on mun muistaakseni tullut Sokosten lisäksi joihinkin Tokmanneihinkin myyntiin, joka on ainakin omasta mielestä ihan huippujuttu!

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä olen itsekin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon