Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

11 x en ole koskaan

Elämään kuuluu paljon asioita, ja uusia tulee vastaan harva se päivä. Kaikilla on kuitenkin olemassa suuri määrä niitä juttuja, joita he eivät ole koskaan elämässään tehneet tai kokeneet. Tämänpäiväisessä postauksessa jaan teidän kanssanne yksitoista asiaa, jotka kuuluvat omalle "en ole koskaan" -listalleni.


 


never_have_i_ever.png


 


EN OLE KOSKAAN...


 


...LUOVUTTANUT VERTA


Enkä varmaan koskaan tule luovuttamaankaan. Kuulostaa itsekkäältä, tiedän, mutta en vain voi sietää neuloja verisuonieni lähettyvillä. Jo verikokeiden ottaminen saa minut niin valtavan inhon valtaan, että alkaa pyörryttää. Osasyynä on varmasti se, että minua on monesti tökitty kuin neulatyynyä, sillä verisuoneni ovat pieniä ja liikkuvaisia, ja monesti verenottotilanteesta ne on ollut hankala löytää.


 


...KÄYNYT EUROOPAN ULKOPUOLELLA


En ole muutenkaan matkaillut ulkomailla mitenkään hirmuisesti elämäni aikana: muutaman kerran Ruotsiin ja Viroon, kaksi kertaa Italiaan, kerran Islantiin, Saksaan ja Kreetalle. Ihan varmasti tulevaisuudessa haluan matkustaa kuitenkin myös Euroopan ulkopuolelle, erityisesti Aasiaan ja Afrikan pohjoisosiin.


 


...SAMMUNUT


Vaikka kerran rajumman alkoholinkäytön seurauksena olen menettänyt suurimman osan sen illan muistista, niin kertaakaan en ole elämäni aikana sammunut. Jokaisen kosteamman illan päätteeksi olen aina mennyt tarkoituksella nukkumaan, ja useimmiten vielä ihan omaan sänkyynikin!


 


...PETTÄNYT TAI TULLUT PETETYKSI PARISUHTEESSA


Aika monta pettämistarinaa olen elämäni aikana kuullut niin tuntemattomilta, tutuilta kuin lähimmäisiltänikin, mutta itse olen säästynyt kaikelta tällaiselta. Avomieheni on ensimmäinen oikea parisuhteeni, ja olemme olleet kimpassa nyt reilut kolme ja puoli vuotta. En ole teininäkään oikeastaan seurustellut tai harrastanut muitakaan suhteita, sillä minulle ei ollut tärkeää etsimällä etsiä parisuhdetta. Ja kuinka ollakaan, sillä tavalla löytyikin aito, oikea ja rehellinen ihmissuhde.


 


...VAHANNUT IHOKARVOJANI


Ajatuskin vahaamisesta puistattaa. Olen kokeillut käyttää epilaattoria, karvanpoistovoidetta, ladyshavereita, ja nyppimistä, mutta palaan aina vanhaan kunnon sheivaamiseen höylällä, sillä silloin saan kaikkein siisteintä jälkeä aikaiseksi. Tietysti silloin höylää joutuu käyttämään usein, jos haluaa jatkuvasti liikkua esimerkiksi sileillä säärillä, mutta itse en ole niin tarkka siitä, näkyykö hieman sänkeä vai ei.


 


...SYÖNYT YKSIN RAVINTOLASSA


Olen käynyt muutamaan otteeseen ikään kuin itsekseni treffeillä, ja esimerkiksi shoppailuhetki, reissu merenrantaan piknikille, ja elokuvissakäynti on jo koettu yksikseen. En kuitenkaan koskaan ole käynyt ravintolassa syömässä ihan vain itsekseen. En laske tähän mukaan pikaruokapaikkoja, vaikka niissäkin olen käynyt yksin vain ihan muutaman kerran koko elämäni aikana. Jotenkin ajatus ravintolatreffeistä itsensä kanssa kiehtoo kovasti, mutta useimmiten haluan kyllä myös ruokailun ohessa keskusteluseuraa.


 


...PESSYT IKKUNOITA


Meillä kotona ei ole pesty ikkunoita kertaakaan, vaikka olemme asuneet täällä jo yli puolitoista vuotta. Osaisin kyllä varmasti pestä ikkunat, eihän se mitään rakettitiedettä ole, mutta minua ei vain yksinkertaisesti kiinnosta. Kyllä sekin varmasti joskus tulee koettua, mutta ei nyt ainakaan lähiaikoina.


 


...SAANUT NENÄVERENVUOTOA


En osaa sanoa varmasti sanoa, mistä tämä johtuu, sillä olen kyllä saanut monia tällejä nenäni alueelle. Olen aina vitsillä ajatellut, että koska nenäni on niin kumimainen lärpäke, siellä tuskin on montaa verisuonta katkottavaksi (mikä ei tietenkään todellisuudessa pidä paikkaansa). 


 


...OMISTANUT LEMMIKKIÄ


En ole koskaan ollut mikään kovin suuri eläinfani, jonka vuoksi en myöskään ole koskaan oikeasti halunnut lemmikkejä. En pidä linnuista tai hyönteisistä, enkä isoista tai karvaisista elukoista. Eläinten poikaset ovat mielestäni suloisia, mutta en silti haluaisi niitä omaan kotiini. Olen aina ajatellut, että jos haluan kotiini jonkun, joka kuolaa, pissaa ympäriinsä, eikä osaa puhua, niin teen lapsia.


 


...SOITTANUT HÄTÄNUMEROON


Olen monesti ollut paikalla, kun joku muu on soittanut hätänumeroon, ja pariin kertaan olen itsekin lähes joutunut sen tekemään. En kuitenkaan koskaan ole henkilökohtaisesti joutunut olemaan se, joka puhelun tekee. Olen asiasta ihan kiitollinen, sillä vaikka en menekään hysteeriseksi hankalissa tilanteissa, niin puhelimessa puhuminen ei kuulu vahvimpiin puoliini.


 


...PALAUTTANUT TUOTETTA KAUPPAAN


Vaikka olisi tullut kuinka hutiostos tahansa, niin en ole koskaan palauttanut mitään ostostani kauppaan. Useimmiten näille ostoksille on aina keksitty jokin muu kohtalo, kuten eteenpäin lahjoittaminen. Useimmat hutiostokset tapahtuvat nettikauppojen kautta, ja monesti palautusprosessit ovat todella vaikeita, jonka vuoksi on vain helpompaa keksiä vaatteelle tai esineelle jotain muuta käyttöä.


 


Mitä kaikkea yllä olevista sinä olet tehnyt tai kokenut?


 


Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon