Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box lokakuu 2018 - voihan tylsyys

Lokakuun Bette Box tuli noudettua pakettiautomaatista eilen illalla, ja heti saatuani sen käsiini tiesin, että sisältö on mitä luultavimmin pieni pettymys. Boxi oli nimittäin painoltaan todella kevyt, ja useimmiten kevyet boxit ovat olleet omasta mielestäni jokseenkin kehnoja. Avattuani laatikon fiilikset vain varmistuivat. Kyse ei ollut oikeastaan siitä, etteikö boxissa olisi ollut tarpeeksi tuotteita, tai etteikö sen arvo olisi ollut riittävä, vaan ennemminkin se, että sisältö oli vaan niin kauhistuttavan tylsä. Minä itse en ainakaan osannut innostua oikein mistään tuotteista. 


 


afterlightimage_4.jpg


 


afterlightimage.jpg


 


HERBINA FACE KEVYT KASVOVOIDE


*kohdistus: seka- ja rasvoittuva iho


"Herbinan uutuus, kevyt kasvovoide, jossa on raikas tuoksu, kosteuttaa ihoasi 24 tuntia. Voiteen sisältämät avokado- ja manteliöljy kosteuttavat ja C-vitamiinia sisältävä tyrnimehu piristää ihoasi. Tuotteen hinta on noin 5e/50ml. Ostopaikat SokosEmotion -myymälät, isot K-Citymarketit ja Prismat."


 


Herbina on todella kiva merkki, ja olen tykännyt oikeastaan kaikista heidän tuotteistaan, jotka ovat boxin mukana tulleet. Tässäkään kasvovoiteessa ei periaatteessa ole mitään vikaa, vaan oikeastaan päinvastoin. Se tuoksuu hyvältä, on kerrankin geelivoide, imeytyy nopeasti iholle, ei tahmaa, ja on täysikokoinen. Jotenkin vain tuntuu, että erilaisia naama- ja vartalovoiteita tulee boxista ihan jatkuvasti. Toinen harmittava seikka on se, että oma pintakuiva sekaihoni kaipaisi nimenomaan näin ilmojen viiletessä hieman hoitavampaa voidetta. Tämä todella ohut ja kevyt voide olisi kyllä sopinut kesälle todella hyvin. Noh, vaikken itse tätä käyttäisikään, niin avomies lupasi ottaa tuotteen omien ihonhoitotuotteidensa joukkoon.


 


0.jpg


 


LUMENE AJATON TIIVISTETTY SEERUMI


"Lumenen tuotteet ovat boxien suosikkeja kuukaudesta toiseen, niin myös minunkin! Olenkin innoissani saadessani esitellä teille Lumenen uutustuotteen, Ajaton seerumin, jonka uudenlainen koostumus yhdistää seerumin tehon ja kosteusvoiteen pehmeyden. Sen kimmoisa, geelimäinen koostumus muuttuu iholla kevyeksi, nopeasti ihoon imeytyväksi seerumiksi. Iho näyttää täyteläiseltä ja säteilevältä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi on saatavilla tavarataloista hintaan noin 17,90e/15ml."


 


Seerumit ovat yleensä aina kiinnostaneet minua, mutta tämä kyseinen tuote on kehitetty nimenomaan aikuiselle iholle, josta puhuttaessa tarkoitetaan lähes aina 50+ ikää. En oikein ymmärrä, mikä pakonomainen tarve Bettellä on aina tuputtaa meille nuoremmillekin tilaajille näitä anti-age -tuotteita? Ne jäävät aina käyttämättä, koska oma ihoni ei ole vielä päässyt teini-iästä ohi, ja nämä aikuisen ihon tuotteet ovat sille aivan liian hoitavia ja voimakkaita. Se että tuote sopii jokaiselle ihotyypille ei tarkoita, että se välttämättä sopisi kaikenikäisille. Olisi kiva, että Bettellä ruvettaisiin ottamaan huomioon enemmän myös tilaajien ikäluokat. Tästä ongelmasta löytyy toinenkin esimerkki tästä samasta boxista, mutta siitä lisää vähän myöhemmin. Boxin mukana oleva koko on näytekoko, täysikokoinen 50ml tuote on hinnaltaan 49e.


 


afterlightimage_1.jpg


 


NATURA SIBERICA TAIGA DAILY PROTECTION -SUOJAAVA KÄSIVOIDE


"Taiga Daily Protection suojaava käsivoide Natura Sibericalta on merkin myydyin tuote Ranskassa ja ranskalaisnaisten mielipiteeseen voi kauneudenhoidossa yleensä luottaa. Voide imeytyy nopeasti ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta. Siperian mäntyöljy vahvistaa ihoa ja pellavansiemenöljy pehmentää ja ravitsee ihoa parantaen sen kuntoa. Tuotteella on lisäksi luonnonkosmetiikan ICEA-sertifikaatti. Hinta 5,90e/75ml, saatavilla Sokos, StockmannHehkuHouse of Organic ja Oletkaunis.fi -verkkokaupat."


 


Huomaatteko, mitä tarkoitan? Kolme voidetta samassa boxissa on mielestäni jo ihan liikaa. Itse en myöskään käytä ollenkaan erillistä käsirasvaa, vaan homman hoitavat vartalovoiteet ja muut sen kaltaiset tuotteet. Tämä 30ml matkakoko menee siis kiertoon! Natura Siberica itsessään on kyllä todella kiva merkki, jolta olisi varmasti löytynyt boxiin paljon mielenkiintoisempiakin tuotteita. Tästä kyseisestä voiteesta en osaa nyt sanoa oikein mitään, sillä en aio avata sitä, kun se joka tapauksessa menee jollekin muulle.


 


afterlightimage_2.jpg


 


MANNA KADAR LIPLOCKED PRIMING LIP WAND -HUULIPUNAKYNÄ


"Meikkejä te olette toivoneet ja lokakuussa löydät boxistasi LipLocked Priming Lip Wand huulikiillon, joka on Manna Kadarin bestseller tuote. Boxeista löytyy huulikiiltoja kolmessa eri sävyssä, joista saat yhden. Tuotteessa on runsas pigmentti, se on helppo levittää ja se pysyy hyvin paikallaan kuivattamatta huulia. Tämä on se tuote joka on piste iin päälle viimeistelemässä lookisi. Huulikiillon hinta on 24USD/2,5g. Saatavilla verkkokaupasta mannakadarcosmetics.com."


 


Manna Kadar ei ole useimmiten säväyttänyt meikeillään, vaan ne ovat olleet hintaansa nähden aika kehnoja. Olen kuitenkin kuullut paljon hyvää heidän huulituotteistaan, ja verkkosivuilta lueskeltuani tämä tuote vaikuttaakin ihan hyvältä. Uskaltaisin kuitenkin väittää, että tämä tuote on oikeasti huulipunakynä, ei huulikiilto, sillä se käyttäytyy täysin huulipunamaisesti, eikä erityisemmin kiilläkään. Oma kynäni on sävyssä Rouge, joka on pinkkiin taittava kirkas punainen. Ihan kiva sävy, muttei mitenkään uusi tai ihmeellinen, ja varastoistani löytyy varmasti jo vähintään yksi samanlainen sävy. Plussaa kuitenkin siitä, että kynää ei tarvitse terottaa, vaan sitä pyöritetään pohjasta ylöspäin juuri niinkuin tavallistakin huulipunaa!


 


afterlightimage_3.jpg


 


O.B. PROCOMFORT TAMPONIT


"Viimeiseksi löydät boxistasi tuotteen, jonka historiaa harva tietää. Tamponin kehitti 50-luvulla naisgynekologi Judith Esser, joka ei halunnut tinkiä uintiharrastuksestaan kuukautisten aikana. Hän mullisti keksinnöllään intiimihygienian ja antoi naisille uudenlaisen vapaudentunteen. o.b. uusi ProComfort tamponi Dynamic Fit -teknologialla on merkin kaikkien aikojen mukavin tamponi, joka antaa luotettavan suojan ja mielenrauhan. Tuotteen hinta 3,07e/16kpl. Saatavilla päivittäistavarakaupoista."


 


Minulla tamponit tulevat kyllä käyttöön, vaikka ovatkin todella tylsä tuote kauneusboxissa. Moni on kuitenkin tuonut ilmi sen, etteivät kaikki naiset käytä tamponeja lainkaan, osa sen takia etteivät halua, ja osa sen takia, ettei heillä ole kuukautisia. Menkkojen puuttuminen voi johtua monesta syystä kuten elämäntavoista, hormonaalisesta ehkäisystä, vaihdevuosista tai sairaudesta, jonka takia tamponit ja kuukautissuojat ovat mielestäni todella huono varsinainen tuote boxiin. Extratuotteena ne varmasti menisivät, mutta tällä lailla yhtenä täysikokoisena tuotteena ajatus on mielestäni hieman puolimatkassa. Vai olenko ajatuksieni kanssa itsekseni?


 


Lisäksi boxista löytyi muutama näytepussi Lumenelta ja Novexpertiltä, sekä tuoksunäyte Kenzolta, joka on mielestäni tullut boxin mukana jo kertaalleen. Itse en näillä näytteillä useimmiten tee mitään, vaan ne jäävät vain nurkkiin pyöriskelemään ikuisiksi ajoiksi. Tuoksunäytteitäkin nuuhkaisen vain kerran, jonka jälkeen joko hankin täysikokoisen version tai sitten en. Useimmiten en.


 


k.jpg


 


Kaikenkaikkiaan boxi sisälsi siis kolme täysikokoista tuotetta, yhden matkakoon, yhden testikoon, ja neljä näytettä. Boxin arvoksi tuli noin 49e, josta kuitenkin suuri osa koostui tuosta Lumenen seerumitesteristä. Ilman sitä boxin arvoksi jäi 31e, joka ei mielestäni yllätä ollenkaan näin tylsäsisältöisen boxin kohdalla. 


 


Ensi kuun boxin luvataan valmistavan meidät talven juhlakauteen, joka jo kolkutteleekin ovella. Boxista löytyy selektiivisen kosmetiikkabrändin meikkituote, meikkitarvike ja ihonhoitotuotteita joilla saavuttaa kirkas ja kosteutettu iho. Bette Boxin Instagram -tilillä on myös annettu joitain vinkkejä tulevasta boxista, ja itse veikkaisin sen sisältävän ainakin irtoripset tai ripsivärin. Itse liputan irtoripsien puolesta! Koodilla MARRASBETTE saat 20% alennusta marraskuun boxista, joten tilailu käy mielessä, niin kannattaa ehdottomasti käyttää tuo koodi hyödyksi.


 


Mitä mieltä itse olit boxista? Mitä veikkaat ensi kuun laatikon sisältävän?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Oli kyllä aika rasvapainotteinen boxi! Lumenen tuote kiinnostaa, mutta muuten vähän blaah! Oman boxini sain vasta tänään.

    VastaaPoista
  2. Juu, ei tosiaan tullut hypittyä riemusta tätä availlessa :/ Toivottavasti ensi kuun boxissa on mielenkiintoisempi sisältö!

    VastaaPoista
  3. Minun mielipide boxista.

    Kortti: Hyvä, että kuuntelivat asiakaita ja nyt kortilla oli helposti näkyvillä tuotteiden nimet.

    Kasvovoide: Minun mielestäni nuo kasvovoiteet voisivat kaikki olla pienempiä kokoja. Koska, kun kyseinen rasva ei sopii, siten heität vaan pienen tuubin roskikseen. Säästetään luontoa.

    Lumene seerumi: Aika paljon on Lumenen tuotteita. En tiedä, milloin kerkeän kaikkea kokeilemaan, kun joka kuukausi tule niitä lisää ja omia on vielä käyttämättä.

    Käsivoide: Tämä tulee ehdottomasti käyttöön. Minulla aina syksyllä ja talvella on kädet sellaisessa kunnossa, että ilman rasva en pärjää. Hyvä, kun tule pieniä kokoja, mitä on hyvä laittaa myös laukkuun.

    Huulipunakynä: Käytän enemmän huulikuultoa ja hetkellä se vaan odottaa, että milloin tulee käyttöön.

    O.B tamponit. Kun ne olisivat tulleet esim. vuosi siten, niin olisin ollut tosi onnellinen. Nyt niille ei ole käyttöä, koska minulla on kuukautiset niin ”helppoja”, että niitä ei tarvitsee.

    Niitä näyteitä on aika paljon. Näytteiden huono puoli on, että niitä voi käyttää vaan kerran, koska kun avaat sen, siten sen jälkeen se ei säilyy pitkään. Tai siten et saa mitään tietoa, että sopiikohan se tai ei.

    Olen nyt saanut 4 bette boxia ja voin sanoa, että aikaa paljon on tavaraa, mikä vaan odottaa, että milloin pääsen käyttämään. Esim. hiushoito tuotteita on aikaa paljon. Voisi siten olla joku kuivashampoo matkakoko, että pääsisi niitä testaamaan. Lisäksi tykkäisin siitä, kun ne boxit olisivat enemmän personoitua. Mä en voi käyttää tuotteita, mitkä tuoksu voimakkaasti. Ja aina on joku vartalovoide, tuoksunäyte tai hiustuote, mitkä tuoksu niin voimakkaasti, että niitä ei pysty edes kokeilemaan. Harmittaa vaan se, että maksaan boksista ja siten annan tuotteet muille, koska itse en voi niitä edes kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Se näissä tilausboxeissa aina onkin, että koskaan ei voi tietää, sisältääkö loota mitään itselleen sopivaa. Onneksi itseltäni tosiaan löytyy lähipiiristä ihmisiä, jotka mielellään sitten ottavat kokeiluun ne tuotteet, joilla en itse tee mitään :)
    Olen myös samaa mieltä kanssasi siitä, että boxit voisivat olla hieman henkilökohtaisempia! Kohdennetuista tuotteista tulee ainakin minulle aina mukavampi fiilis.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon