Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Kevättä rinnassa ja poskilla

Heissan kaikki!

 

Eilen oli kaunis keväinen päivä, vaikka alkuviikosta toista lupailtiin. Tottakai se tuntui heti luissa ja ytimissä, kun sai vähän enemmän valoa, ja innostuinkin siitä vihdoin testaamaan kauan odotellutta trendiä, nimittäin feikkipisamia. Mulle ei ole siunaantunut luonnostaan yhtä ainoata pisamaa, joka on harmittanut mua jo pidemmän aikaa. Tää trendi oli siis kuin mulle luotu :)! 

 

Kaikkein haastavinta oli yrittää löytää omasta meikkikokoelmasta se täydellinen pisamaväri. Ensimmäiset kokeilut oli omalle iholle aivan liian tummia, ja lopulta päädyinkin ihan mun luottoaurinkopuuteriin. Työvälineenä käytin hammastikkua, koska pienimmätkin omistamani sudit ja siveltimet osoittautuivat liian suuriksi ja/tai epäluotettaviksi. Omaan silmään lopputulos oli vähän karkea, olihan se ihka ensimmäinen yritys. Myöhemmin iltapäivällä tavattu paras ystävä kuitenkin luuli pisamia aidoiksi, ja ihmettelikin niiden yhtäkkistä ilmiintymistä. Kävisikin niin, että pisamat ilmestyisivät yhden yön aikana ;) 

 

Meikatut pisamat

Meikatut pisamat

 

Toinen eilisen kohokohta oli Demin järkkäämä your name. -elokuvan ennakkonäytös, jossa käytiin poikaystävän kanssa. Poikaystävä on meistä se enemmän animesta kiinnostunut, joten yritin pitää odotukset elokuvasta matalalla. Varsinkin, kun sitä on jo ehditty tituleerata tulevaksi klassikoksi. Huomasin kuitenkin jo aika alussa, että leffa ON oikeasti hyvä. Mukana oli heti alusta alkaen todella iskevää huumoria, joten leffa ei ollut missään kohtaa tylsä. Ja viimeisen tunnin ajan vollotin lähes putkeen, yrittäen suojella meikkejä liialliselta tuhriintumiselta (turhaan). Vaikka tietyllä tapaa elokuva olikin hyvin klassinen anime, se sytytti ainakin minut aivan eri tavalla kuin aikaisemmat anime- elokuvat. Suosittelen siis lämpimästi kaikille tätä elokuvaa (ja nenäliinoja matkaseuraksi). Sen ensi-ilta Suomessa on huomenna 21.4.2017, joten ei muuta kuin varailemaan lippuja :)

your name.

 

Mikä on viimeisin hyvä elokuva, jonka te olette nähneet?

 

Hauskaa viikonloppua :)

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Juuri kirjoittelin blogiin viimeisimmästä leffaelämyksestä. Kävin kattomassa pääsiäisenä Moonlightin, ja voin todella suositella! Loistava!

    VastaaPoista
  2. Sulle sopii kyllä tosi hyvin pisamat! Itse pidän kanssa pisamista tosi paljon, mutta ei oo mullekkaan niitä siunaantunut yhtään:D

    VastaaPoista
  3. Kauniita pisamat on kyllä! Sopii sulle todella hyvin, voisin itsekkin luulla niitä aidoiksi, jos livenä nuo näkisin!:)

    VastaaPoista
  4. Aivan samaa mieltä kuin aikaisemmatkin kommentoijat, sulle sopii pisamat TOSI HYVIN!! ihanat!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat nuo pisamat! Itsellä löytyy ns. kevätpisamat, haaleat sellaiset, voikun ne olisivat vuoden ympäri! :)

    VastaaPoista
  6. Katsoin ensin vain kuvat & sitten luin tekstin. Siis luulin noita pisamia täysin aidoiksi :D Heh, ihanat <3

    VastaaPoista
  7. Super kaunis huulipunasävy sulla:)! Ihanaa kevättä sinne.

    VastaaPoista
  8. Itse en ole ihan vielä päässyt tähän pisamatrendiin mukaan, ehkä osittain siksi että itseltä pisamia etenkin kesäisin löytyy ja silmä on melko harjaantunut mitkä ovat todellisia ja mitkä piirrettyjä, mutta tosi hyvin olet saanut nuo toteutettua :)

    VastaaPoista
  9. Ei vitsi kun on söpöt pisamat! :) Viimeisin hyvä leffa, jonka katsoin, on varmaan Teit meistä kauniin. Tälleen Apulanta-fanina siitä oli pakko tykätä :D

    http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Ihanat! Sopii sulle kyllä tosi hyvin kaunokainen! ♥ Ja hei ihanat nää sun pohjasävyt täällä blogissa, tykkään!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon