Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Tervetuloa uuteen blogiosoitteeseen!

Kuten varmasti jo tätä lausetta lukiessasi huomaat, on Meikkejä, musaa ja meininkiä -blogini muuttanut Lilyn blogiyhteisöstä uuteen osoitteeseen. Uusi blogikoti on täällä Bloggerin puolella, josta löytyvät kyllä kaikki vanhatkin postaukset, jotka on alunperin Lilyn puolella julkaistu.


                                                                                                                                           
Syitä blogimuuttoon oli useampia, ja muuttoa olenkin ehtinyt pohtimaan jo useampaan otteeseen. Nyt kuitenkin Lilyn puolella oli iso sivustoremppa, jonka tuloksena koko yhteisö muuttui ulkoasullisesti ja toiminnallisesti paljon. Itseäni osa näistä muutoksista ei miellyttänyt, joten kynnys uuteen blogiosoitteeseen siirtymisestä oli todella matalalla. Ja kuinka ollakaan, tänne sitä sitten päädyttiin!

Myös blogin banneri ja ulkoasu on kokenut suuren muutoksen. Itse olen kohtuullisen tyytyväinen lopputulokseen, ja se näyttää mielestäni ihan minunlaiseltani. Kaikkein eniten olen kuitenkin innoissani siitä, että Bloggeriin siirtymällä pääsin eroon kaikista turhista ja ärsyttävistä mainoksista, ja jäljelle jäivät vain muutama oma affiliate -mainokseni. Minulle on todella tärkeää tästä lähtien mainostaa ainoastaan niitä tuotteita tai yrityksiä blogissani, joista itse pidän ja joihin luotan. Lilyssä tämä ei ollut mahdollista, sillä suurin osa mainoksista tuli suoraan A-lehdiltä, eivätkä ne hyödyttäneet bloggaajaa mitenkään. Olivat ainoastaan ärsykkeenä itselle ja lukijoille.

Jonkin verran blogi tulee varmasti myös ulkonäöllisesti vielä muuttumaan, sillä en ole vielä sataprosenttisen varma kaikista tämänhetkisistä valinnoistani. Kuulisin myös mielelläni teidän mielipiteitänne uudesta ulkoasusta. Mikä toimii, mikä ei, tarvitaanko jotain lisää?

Ei kai tässä sen enempää löpistävää ole! Tervetuloa lukemaan blogiani, nyt se onnistuu vihdoin myös Bloggerin kautta, mutta samat vanhat kanavat (Bloglovin', The Blog Jungle, Blogit.fi ja Facebook) ovat edelleen tarjolla

Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

Kirsikka W.

Kommentit

  1. Mukana täällä varmaan helpommin kun on tuo bloggeri itselläkin käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tää olikin toivomuksissa, että kommunikointi ihmisten kanssa helpottuu :) Lilyssä usein tuntui toi kommenttiboxin käytännöllisyys tökkivän pahasti...

      Poista
  2. Onnea uudesta blogikodista! Banneri ja muukin ulkoasu näyttää todella hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää muutto tuntuu kyllä ehdottomasti hyvältä ajatukselta :) Blogiyhteisö oli kiva, mutta nyt oma blogi tuntuu henkilökohtaisemmalta ja enemmän omanlaiselta.

      Poista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon