Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box maaliskuu 2019 - pientä yksityiskohtaa

Maaliskuun Bette Box pamahti eilen postiin, ja lähetinkin heti avomiehen sitä minulle noutamaan. Olin itse jo ehtinyt pilaamaan yllätyksen kurkkaamalla muiden saamien boxien sisältöä, mutta onhan se aina ihan eri juttu päästä itse tutkailemaan tuotteita tarkemmin. Tässä kuussa Betten teemana olivat yksityiskohdat, ja boxista löytyi yhteensä seitsemän erilaista tuotetta, joista osa oli todella mielenkiintoisia, ja osa jätti kokonaan kylmäksi. Kurkataan nyt siis tarkemmin boxin tuotteisiin!

Bette Box maaliskuu 2019 kortti

Bette Box maaliskuu 2019 sisältö


SKINMOOD MAKE-UP BLENDER

"Skinmood Make-up Blenderillä saat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ilman rajoja. Tattinakin tunnettu blenderi sopii voidemaisten sekä puuterimaisten meikkituotteiden levittämiseen. Mikäli käytät voidemaista meikkiä, kostuta sieni ja rutista ennen käyttöä. Ovh. 9,90e. Saatavuus: Ruohonjuuri, Life -luontaistuotekaupat. Lisätietoja: hyvanolonmaailma.fi."

En itse käytä meikkisieniä ollenkaan, vaan suosin siveltimiä ja sormia, mutta uskon että tämä on ollut ihan kiva tuote monille muille tilaajille. Tuote ei ole ihan tavallisen blenderin mutoinen, jonka vuoksi se varmasti onkin kiva tuote kokeilla. Sinänsä sienessä ei siis ole mitään vikaa, itselläni ei vain ole sille mitään käyttöä.

NOUGHTY WAVE HELLO CURL DEFINING SHAMPOO

"Noughty on uusi ja vegaaninen brändi, jonka tuotteissa on käytetty 97% tarkoin valittuja luonnollisia ainesosia. Shampoo helloo ja muotoilee etenkin kiharoita ja taipuisia hiuksia runsaasti vitamiineja sisältävän merileväuutteen ja avokadoöljyn avulla. Sopii myös suorille ja kuiville hiuksille. Ovh. noin 10,90e/250ml. Saatavuus: Stockmann, Hehku ja Kicks."

Näitä shampoita on ollut boxeissa kolmea erilaista, ja toivoinkin että omastani löytyisi tämä kiharille ja taipuisille hiuksille suunnattu versio. Omat permislatvat kaipaavat kipeästi täsmätuotteita, ja avokin kikkaroillekin tuote on mitä oivallisin. Merilevä ja avocado ovat ainesosina erittäin luotettuja, tuttuja ja turvallisia, joita mielelläni tuotteistani löydän, ja tuoksu on raikas ja kevyt, joten se todellakin sopii myös avomiehen makuun. Shampoota boxeista on tullut nyt todella paljon, ja toivon että seuraavaan muutamaan kuukauteen niitä ei tulisi, vaikka kaikki hiustuotteet tähän mennessä ovat kyllä tulleet käyttöön. Ainakaan ei ole tarvinnut erikseen ostella!

Bette Box maaliskuu 2019 sisältö


DERMOSIL BRIGHTENING COLOUR CORRECTING STICK

"Sävyä kirkastava peitekynä tuo kasvoille kirkkaan, raikkaan ja heleän ilmeen. Sipaise sävyä kulmakarvojen alapuolelle tai poskiluulle. Peitevoide levittyy hyvin ja se on helppo häivyttää. Ovh. 4,90e. Saatavuus: dermosil.fi. Kohdennettu pitkäaikaistilaajille."

Tykkään Dermosilista merkkinä kovasti, mutta valitettavasti tuote ei tällä kertaa sykähdyttänyt lainkaan. Tikkumuotoiset tuotteet jäävät itselläni useimmiten laatikoiden pohjille pyörimään, ja sävykin on tässä tuotteessa ihan liian vaaleanpunainen sopiakseen jo valmiiksi punoittavalle iholleni. Tämä lähtee siis etsimään kotiaan jostain muualta. Ei-pitkäaikaistilaajilla oli käsittääkseni boxissa tämän tilalla Cutrinin hoitoaine, jonka olisin ehkä jopa mielummin ottanut myös omaani.

ZIAJA NATURAL OLIVE MICELLAR WATER

"Oliivi misellivesi puhdistaa hellävaraisesti ihon ja meikin sekä suojaa ihoa kuivumiselta. Misellivesi sisältää nimensä mukaan misellejä, mikroskooppisia hiukkasia, joiden partikkelit imevät likaa, talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia magneetin tavoin. Kostuta vanulappu ja puhdista kuivat kasvot tuotteella. Sopii kaikille ihotyypeille. Ovh. noin 10e/200ml. Saatavuus: kauneushoitolat ja kampaamot sekä Stoorla.fi."

Itselläni on kaapeissa niin paljon misellivettä, että tämä Ziajan 50ml matkakoko lähtee jollekin muulle testiin. Tuote sopii varmasti monille, sillä se on lähes tuoksuton, ja tarkoitettu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Kätevä matkakoko kulkee helposti reissussa mukana, ja misellivedeksi purkista saa juuri sopivasti käyttöä huomatakseen, onko tuote omaan mieleen. Toisaalta, misellivesi ei ehkä ole kaikkein innostavin tuote boxista löydettäväksi, ne kun ovat monelle jo aivan tavallinen osa arjen ihonhoitorutiineja.

Bette Box maaliskuu 2019 sisältö


GARNIER AMBRE SOLAIRE NATURAL BRONZER ITSERUSKETTAVA LIINA

"Garnier Ambre Solaire Natural  Bronzer itseruskettava liina takaa nopean rusketuksen. Levitä kuivalle iholle välttäen kulmakarvoja ja hiusrajaa. PS. Muista pestä kädet käytön jälkeen! Ovh. 2,30e/kpl. Saatavuus: Sokos & Emotion, Stockmann ja K-Citymarket."

Yllättäen tämä tuote osoittautuikin itselleni boxin mielenkiintoisimmaksi! En hirveästi käytä itseruskettavia tuotteita, mutta kätevyytensä puolesta tällaiset itseruskettavat liinat voisivat hyvin päätyä käyttöön. Jos ne siis oikeasti toimivat toivotulla tavalla. Yhdestä liinasta riittää yhteen käyttökertaan kasvoille ja kaulalle tai puolikkaaseen vartalon käsittelyyn. Plusnaisena epäilen, että vartalon käsittelyyn näitä tarvitaan oikeasti useampi kuin kaksi. Joka tapauksessa hauska ja erilainen tuote, jonka testaan mielelläni!

HIMALAYA HERBALS SPARKLY WHITE YRTTIHAMMASTAHNA

"Sparkly White -yrttihammastahna poistaa pinnallisia tahroja, hellävaraisesti jo kahdessa viikossa tehden hampaista valkoisemmat. Ovh. noin 3,20e/75ml. Saatavuus: Hyvin varustellut päivittäistavarakaupat."

Hammastahna ei ole lempituotteeni kauneusboxissa, ja vielä vähemmän yrttihammastahna. Itse luotan perinteisesti fluorihammastahnaan, joten kiehtovasta tuoksusta huolimatta tämä tuote jää itseltä käyttämättä. Onneksi kyseessä on kuitenkin vain 10ml koko, joten koko tuubillista hammastahnaa ei boxista löytynyt. 

Lisäksi Boxin mukana tuli Betten oma kangaskassi, joka oli todella kiva lisä! Olisin ehkä toivonut, että se olisi ollut hieman kookkaampi tai pidempihihnainen, mutta kyllä tämä kylkiäinen iänikuiset hajuvesinäytteet ja terveysjuomat voittaa. Kassille löytyy varmasti jotakin käyttöä.

Bette Box maaliskuu 2019


Maaliskuun Bette Box oli mielestäni ihan onnistunut loota, vaikka arvo jäikin jälleen hieman vähäiseksi omaan makuun (noin 30e). Se ei ole Betten vika, etten minä itse syty joistain tietyistä tuotteista, ja kyllähän tuolta pari uutta ja mielenkiintoista tuotetta jäi myös omaan käyttöön. Uskon, että joku muu olisi varmasti nauttinut boxista huomattavasti enemmän, kunhan mieltymykset vain osuvat yksiin.

Huhtikuun Bettessä lupaillaan olevan uutuuksia ja meikkiä, joten odotan sitä jo innolla. Toivottavasti boxi sisältää mielenkiintoisia uutuksia, eikä esimerkiksi rasvoja tai shampoota. Oman Bette Boxisi voit tilata täältä tai alla olevaa banneria klikkaamalla!



Mitä mieltä sinä olit maaliskuun Bette Boxista? Kerro mielipiteesi kommenttikentässä!

Kirsikka W.

*Postaus sisältää affiliate -linkkejä, joiden kautta ostetuista tuotteista saan pienen provision*

Kommentit

  1. Ei herättänyt tunteita. Kangaskassi oli paras
    https://kulkurinelamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, etenkin näin pitkäaikaisten tilaajien keskuudessa odotetaan jo boxeista enemmän. En siis yhtään ihmettele, ettei sisältö välttämättä iske!

      Poista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon