Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Look Incredible Deluxe Beauty Box Helmikuu 2018

Joo, tiedetään, tämänkään boxin tammikuisesta lootasta en kirjoitellut mitään, ja syy oli sama kuin tammikuun Bette Boxissakin. Ja käytännössä nyt on jo maaliskuu... Hmm, no siitä voitte syyttää työntäyteistä hiihtolomaleiriä ja sieltä napattua tautia, joka ei vieläkään tahdo täysin hellittää. Joka tapauksessa, tänään kurkataan helmikuun Look Incredible Deluxe Beauty Boxin sisältöön! Niille, jotka eivät vielä tiedä, Look Incredible on brittiläinen kosmetiikkaverkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu myös kolme tilausboxia. Deluxe Box on näistä keskimmäinen, ja se sisältää 4-5 täysikokoista tuotetta niin sanotuilta high end -brändeiltä kuten Too Faced, Becca, Benefit ja Dior. Tarkemmin boxeista voi lueskella Look Incrediblen omilta sivuilta.


Deluxe Boxit ovat useimmiten hyvin meikkipainotteisia, ja niin oli myös helmikuun boxin laita. Kaikki neljä (tai käytännössä viisi) mukana tullutta tuotetta olivat meikkituotteita, joista osa oli enemmän mieleen kuin toiset. Boxin kokonaisarvoksi oli nimetty 91,49 puntaa (oudon täsmällinen luku), mutta kuten yleensä, postauksen lopussa lasken oman arvioni boxin arvosta virallisten hintojen perusteella.


BECCA OPAL GLOW ON THE GO COLLECTION
Tämä paketti sisälsi kaksi matkakokoista tuotetta Beccalta: nestemäisen ja puuterimaisen highlighterin sävyssä Opal. En ole itse oikeastaan koskaan tainnut omistaa mitään Beccan tuotteita, joten oli todella kiva saada niitä testiin. Sävy on minulle mitä erinomaisin, ja pikaisen testailun jälkeen ainakin puuterimainen highlighter vaikuttaa aivan huipputuotteelta! Nestemäisistä korostustuotteista en useimmiten välitä, mutta katsotaan josko tämä toimisi vaikka meikkivoiteen seassa tuomassa hieman lisää hehkua. Boxin mukana tulleessa lappusessa paketin arvoksi kerrotaan kaksikymmentä puntaa (noin 23e), mutta tuotteessa itsessään on hintalappu kaksikymmentä dollaria (noin 17,60e).



LANCÔME DEFINICILS HIGH DEFINITION MASCARA
Ripsivärit eivät yleisesti ottaen innosta minua kovinkaan paljoa, mutta tässä Lancômen ripsarissa on todella siisti ja kapea harjaspää, joka sopii varmasti erinomaisesti tasaisen ja paakuttoman lopputuloksen saamiseksi. Mitään supervolyymiripsiä tuskin kannattaa toivoa, mutta ihan tavalliseen arkimeikkiin tämä ripsiväri soveltuu varmasti mainiosti. Tuotteen arvo on sekä mukana tulleessa kortissa että Lancômen sivuilla 24,50 puntaa, eli noin 29 euroa.



BENEFIT THEY'RE REAL DOUBLE THE LIP LIPSTICK & LINER
Benefitin tuotteita onkin tullut Look Incrediblen mukana tiuhaan tahtiin, mutta muistaakseni tämä on ensimmäinen huulituote. Tuotteessa yhdistyy hauskasti sekä huulipuna että huultenrajauskynä, ja sävynä itselläni oli kaunis oranssihtavanpunainen Flame Game. Olen ehkä hieman skeptinen siitä, että huultenrajausefekti muka todellakin toimisi, mutta koostumus tuntuu huulipunassa ihanan kosteuttavalta, ja lopputuloksesta saa varmasti vähintäänkin helposti ombremaisen. Todella kiva puna kevättä ja kesää ajatellen! En malta odottaa, että tervehdyn kokonaan ja uskallan testata punaa myös huulilla! Tuotteen arvo on 17 puntaa, eli noin 19,75e.



CARGO COSMETICS CHILL IN THE SIX EYESHADOW PALETTE
Tämä luomiväripaletti oli boxin pettymys. En liiemmin pidä Cargo Cosmeticsin luomiväreistä niiden laadun puolesta, eivätkä ne mielestäni kuulu hinta-laatu-suhteensa puolesta deluxe boxiin. Tämän luomiväripaletin sävytkään eivät oiken olleet minua varten, vaikka osa niistä olikin yllättävän pigmenttisiä. En ole vielä ihan satavarma, jääkö tämä paletti omaan käyttöön, vai lahjoitanko sen esimerkiksi pikkusiskolleni. Kortissa oleva hinta tälle paletille oli 29,99 puntaa (noin 34,85e), mutta mm. Walmartista sen voi ostaa itselleen hintaan 23,50 dollaria (noin 21 euroa), joka on todellisuudessa lähempänä paletin oikeaa arvoa. Cargo Cosmeticsin nettisivuilta kyseistä palettia ei enää ole saatavilla.



Kaikenkaikkiaan helmikuun boxi oli mielestäni jälleen onnistunut. Boxin arvoksi tuli halvimmilla hinnoilla noin 87,35 euroa, joka on mielestäni edelleen hyvä tulos. Deluxe Boxin tilaaminen Suomeen maksaa toimituskulujen kanssa noin 50e, joten tällä boxilla jää edelleen lähes neljäkymppiä voitolle. Tietysti olisin toivonut, että Cargo Cosmeticsin sijasta boxissa olisi ollut jokin muu luomiväripaletti, mutta onneksi loppu laatikosta oli mieluisaa!

Jos sinä haluat tilata itsellesi oman boxin, voit tehdä niin Look Incrediblen nettisivuilta. Sieltä voit myös tutustua tarkemmin muihin boxeihin ja niiden hintoihin. Omasta mielestäni Look Incredible on todellakin kaikkein paras tilausboxi jota olen kokeillut, ja sen kautta käyttöön on jäänyt kaikkein eniten mieluisia tuotteita.

Mitä mieltä sinä olit helmikuun Look Incredible Deluxe Boxista? Mikä oli hitti ja mikä huti?

Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon