Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Mask Maven Box heinäkuu 2018 - Brunssille?

Beauteque Monthlyn Mask Maven -naamioboxi oli tässä kuussa perillä Suomessa jo heti elokuun alussa, mutta tietysti Suomen päässä tullilla ja Postilla kesti ikuisuus saada se perille, ja kirjekuori tipahti postiluukusta vasta tänä aamuna. Heinäkuun boxin teemana oli jo etukäteen hehkuttamani "But First, Brunch", joka kuulosti aiheensa ja spoilereidensa perusteella mielenkiintoiselta boxilta. Niin kuin aina, boxin mukana tuli siis yhdeksän erilaista kasvonaamiota, joista tällä kertaa kahdeksan oli sheet maskeja, ja yksi peel-off naamio.


 


afterlightimage_13.jpg


 


THE SAEM NATURAL OATMEAL MASK SHEET


Tämä kanadalaisia kaurahiutaleita ja erilaisia öljyjä sisältävä naamio lupaa kosteuttaa ihoa intensiivisesti, sekä suojaavan väsynyttä ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Naamio sopii erinomaisesti kaikille uhotyypeille, ja sen kerrotaan myös tuoksuvan ihanalta. Pakkaus on raikkaan ja tyylikkään, joskaan ei kovin mielenkiintoisen, näköinen, ja siitä löytyy myös selkeät englanninkieliset ohjeet. Naamion arvo on 2,50 USD eli noin 2,20e.


 


afterlightimage_9_0.jpg


 


CANDY O'LADY HONEY MILK CANDY MASK


Makean hunajaisen naamion luvataan kosteuttavan, pehmittävän ja kirkastavan harmaata ihoa. Söpössä normaalia pienemmässä paketissa tuleva naamio näyttää houkuttelevalta, vaikka hunaja ensimmäisenä tuokin mieleeni tahmaisuuden. Toivottavasti naamio ei kuitenkaan jätä kasvoja klähmäisiksi käytön jälkeen! Naamion arvo on 2,25 USD eli noin 2e.


 


afterlightimage_8_0.jpg


 


PAPA RECIPE BOMBEE HONEY MASK


Tämä hunajainen naamio kosteuttaa ja ravitsee ihoa hunajan ja kittivahauutteen avulla. Tuote sisältää myös monia muita uutteita mm. greipinsiemenistä, lakritsijuuresta ja inkivääristä. Pakkaus on söpö ja mielenkiintoinen, etenkin koska en tiedä yhtään, miten apinat liittyvät hunajaan. Naamion arvo on 2,99 USD eli noin 2,65e.


 


afterlightimage_11_0.jpg


 


ANNIE'S WAY BUBBLE TEA MASK BLACK TEA


Olen juonut kuplateetä vain kerran elämässäni, ja muistaakseni en oikein nauttinut siitä kokemuksesta, vaikka yleensä kaikenlaisia teelaatuja rakastankin. Tästä kuplateenaamiosta taas pidän varmasti, sillä sen luvataan kiinteyttävän, ravitsevan ja kirkastavan kasvojen ihoa. Mustan teen antioksidantit taistelevat myös ikääntymisen merkkejä vastaan, ja suojaavat ihoa vaurioilta. Tuote sisältää teen lisäksi myös esimerkiksi viinirypäleensiemenuutetta ja granaattiomenauutetta. Naamion arvo on 2,25 USD eli noin 2e.


 


afterlightimage_7_0.jpg


 


SKIN'S BONI WASH OFF MASK GREEN TEA


Tässä on täytynyt käydä jokin vahinko lähettäjän päässä, sillä vaikka minun pieni vaaleanpunainen putelini näyttää lähes samalta, kuin mukana tulleessa lehtisessäkin oleva, niin omassani ei mainita mitään vihreästä teestä, ja sen kerrotaan selkeästi olevan peel-off mask, ei alun perin mukaan kuulunut pois pestävä naamio. Myös tuotteeseen liimattu englanninkielinen tarra väittää tuotteen olevan tuo vihreä tee -naamio, muttei se sitä kuitenkaan ole. Noh, käytän kuorittavan naamion ihan mielelläni, mutten valitettavasti osaa sanoa siis tuotteen ominaisuuksista oikein mitään. Arvoa alkuperäisellä tuotteella on 3,99 USD eli noin 3,50e, ja koska tämä mukana tullut puteli on saman merkin täysin samankokoinen tuote, niin arvelen ja toivon sen olevan arvoltaan sama.


 


afterlightimage_12_0.jpg


 


ESFOLIO PURE SKIN EGG ESSENCE MASK SHEET


Munankeltuaista sisältävän naamion luvataan kosteuttavan ja ravitsevan ihoa syvältä pinnan alta. Se sisältää myös muita ravitsevia aineita, jotka antavat iholle lisää elinvoimaa ja elastisuutta. Naamio on Esfolion Pure Skin -sarjan tapaan supersöpösti ja lapsekkaasti pakattu, ja pirteä keltainen väri tuo tipuineen hymyn huulille. Naamion arvo on 2,20 USD eli noin 1,90e.


 


afterlightimage_10_0.jpg


 


COS.W MY REAL SKIN EGG WHITE 


COS.W:n ihanasta My Real Skin -sarjasta olen päässyt testailemaan jo useampaa naamiota, ja pitänyt niistä jokaisesta kovasti. Tällä kertaa munanvalkuaista sisältävä naamio supistaa ja hoitaa laajentuneita ihohuokosia tasaisemman ihon saavuttamiseksi. Kaikki sarjan naamiot on pakattu yksinkertaisen tyylikkäisiin pakkauksiin, joista löytyy myös selkeät ja kattavat englanninkieliset käyttöohjeet. Naamion arvo on 1,99 USD eli noin 1,75e.


 


afterlightimage_16.jpg


 


FOODAHOLIC POMEGRANATE NATURAL ESSENCE MASK


Rakastan granaattiomenanaamioita, sillä ne tuoksuvat aina ihanilta, ja tuovat kasvoille ihan uutta hehkua! Tämäkin naamio lupaa ylläpitää ihon optimaalista olotilaa, ja jättävän ihon puhtaaksi ja elinvoimaiseksi. Granaattiomenauute yhdessä muiden ainesosien kanssa kosteuttaa ihoa ja tekee siitä elastisemman. Herkullisen näköinen paketti houkuttelee käyttämään tuotteen vaikka samantien! Naamiolla on arvoa 1,99 USD eli noin 1,75e.


 


afterlightimage_14.jpg


 


THE SAEM NATURAL-TOX TOMATO MASK SHEET


Tomaattiuutteen luvataan kirkastavan ihoa, ja jättävän sen pehmeäksi ja puhtaaksi. Tomaatin vitamiineja ja ravintoaineita hyväksikäyttäen naamio kosteuttaa ja lisää ihon elastisuutta. Vaikka olenkin tomaatille allerginen, niin otan tuotteen testiin, sillä iholla tomaatti ei ole aiheuttanut minulle minkäänlaisia reaktioita kuin ehkä yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Naamion pakkaus on kaunis ja edukseen erottuva, ja se varmasti jää mieleen. Arvoa tuotteella on yllättävää kyllä vain 1,50 USD eli noin 1,30e.


 


afterlightimage_15.jpg


 


Mask Mavenin hinta on toimituskuluineen aika lailla tasan kaksikymmentä euroa, joista noin kahdeksan euroa on toimituskuluja. Naamioiden arvo tässä kuussa oli noin 19e, joten niillä ei ihan saanut katettua koko summaa. Tässä kohtaa mietin kuitenkin aina asian niin, että Suomesta en ikinä saisi näin laadukkaita ja mielenkiintoisia kasvonaamioita alle kahden euron hinnalla. Siinä mielessä naamiot ovat siis hyvinkin kattava sekoitus.


 


Tämän kuun Beauteque Monthly -boxien teemana on "Kawaii Kit", joten tiedossa pitäisi olla söpöjä trendejä! Tämän boxin ehtii tilata itselleen vielä kolmen päivän ajan, sillä viimeinen tilauspäivä on keskiviikko 15.8. Itse tilaan tässä kuussa luultavasti ainakin Beautequen Beauty Boxin, en ole vielä varma, otanko samalle kuulle myös tämän naamiolootan. Jos sinä haluat tilata testiin jomman kumman laatikoista, muista käyttää jotain näistä alennuskoodeista


Beauty Boxille:


KAWAIIBB - saat ylimääräisen tuotteen boxin mukana ilmaiseksi


TRYBEAUTYBOX - 15% alennusta ensimmäisestä boxistasi


Mask Mavenille:


KAWAIIMM - saat ylimääräisen naamion boxin mukana ilmaiseksi


TRYMASKMAVEN - 15% alennusta ensimmäisestä boxistasi


 


Mikä naamioista oli mielestäsi mielenkiintoisin? Mitä mieltä olet tämän kuun teemasta?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. Ai sä sait ton eilen. Minä sain oman boxini Jenkeistä tänään. Postaus tulee aivan kohta, 10 minuutin sisään :D
     
    Ihanilta näyttää nuo sinun maskisi, varmasti hintansa arvoisia. Noita haluaisin minäkin tuoksutella :)

    VastaaPoista
  2. Ehdinkin juuri lukea sun postauksesi ennen omien kommentien tarkistamista :) Nää on kyllä ihan huippukivoja ja jännittäviä paketteja, joista varmasti löytää joka kerta jotain uutta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon