Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta!1. CHAMPIONS
Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta kuntosal…

Look Incredible Deluxe Beauty Box elokuu 2018

Koska Bette Box on ollut pettymys jo useampana kuukautena, päätin tilata kokeiluun ihan uuden kauneusboxin. Hinta- ja tuotevertailujen päätteeksi päädyin brittiläiseen Look Incredible Beauty Boxiin, josta on olemassa kolme erilaista versiota. Tavallinen kauneusboxi lähetetään joka toinen kuukausi, ja se sisältää viisi täysikokoista kauneuteen liittyvää tuotetta kahdenkymmenenviiden punnan hintaan. Keskimmäinen laatikoista on Deluxe Box, joka lähetetään joka kuukausi, ja sen sisältä löytyy aina 4-5 täysikokoista tuotetta, jotka ovat usein arvokkaammilta "high end" -tuotteita. Deluxe Boxin hinta on 35 puntaa kuussa. Kaikkein arvokkain boxeista on My Secret Box, joka on hinnaltaan 65 puntaa joka toinen kuukausi. Sekin sisältää 4-5 täysikokoista tuotetta, mutta tällä kertaa jokainen niistä on varmasti "high end" -kosmetiikkaa.


 


afterlightimage_10_1.jpg


 


Itse valitsin boxeista tuon keskimmäisen, sillä se vaikutti hinta-laatu -suhteeltaan kaikkein parhaalta. Ja se osoittautuikin aivan huikeaksi boxiksi, jonka perusteella tuletta varmasti näkemään tätä boxia vielä tulevaisuudessakin! Mennäänpä kurkkaamaan:


 


afterlightimage_7_1.jpg


 


TOO FACED PURE GOLD -IRTOGLITTER


Rakastan glitteriä, sillä se on meikatessa niin monikäyttöistä. Tämä Too Facedin glitter sisältää vielä oikeita kultahiukkasiakin, joten kimalluksenhimon se kyllä tyydyttää. Glitter on todella hienojakoista, joten sitä voi käyttää myös esimerkiksi highlighterina, ja pieneltä vaikuttava 2g purkki kestää todellisuudessa pienen ikuisuuden! Too Facedin omilla nettisivuilla tuotetta myydään viidentoista punnan hintaan.


 


afterlightimage_9_1.jpg


 


BENEFIT THEY'RE REAL MASCARA


Pituutta ja volyymia lupaava Benefitin ripsari mustana vaikuttaa kivalta tuotteelta. Siinä on sopivan paksu ja silikonipiikkinen harjaspää, jonka pää on hieman pallomainen, jotta sillä saa käsiteltyä helposti myös lyhyemmät ripset. En ole koskaan aikaisemmin testannut mitään ripsiväriä Benefitiltä, joten otan tämän innolla testiin juuri L'Oréalilta saamieni Beauty Board -ripsarien joukkoon. Benefitin nettisivuilla ripsarin arvo on 21,50 puntaa.


 


afterlightimage_8_1.jpg


 


DIOR ADDICT HUULIPUNA


Tätä huulipunaa oli käsittääkseni jaossa useammassa sävyssä, ja omani on 138 Purity, joka on todella luonnollinen persikkainen nude. Puna antaa ihanaa kiiltoa, ja se sisältää kosteuttavan sisuksen, joka saa huulet todellakin tuntumaan kosteutetuilta todella pitkään. Huulipuna myös tuoksuu todella hyvältä ja "kalliilta", ja sen putkilo on todella kätevästi magnetisoitu, jottei se vahingossakaan aukea esim. laukussa kuljetettaessa. Huulipunaa myydään Diorilla hintaan 28,50 puntaa.


 


afterlightimage_11_1.jpg


 


NARS DUAL INTENSITY POSKIPUNA


Tämä poskipuna oli boxin arvokkain tuote, ja se on sävyssä Adoration. Tuote sisältää kaksi poskipunasävyä, joista vaaleampi soveltuu omasta mielestäni enemmänkin highlighteriksi kuin poskipunaksi, mutta joille kummallekin tulee itselläni ehdottomasti käyttöä. Poskipunalla saa kasvoille luotua terveen ja luonnollisen värin ja hehkun, ja sitä on helppo levittää ja häivyttää mieltymysten mukaan. Tuotteen pakkaus on kompakti ja napakasti magnetisoitu, joten tämänkin voi huoletta ottaa vaikkapa käsilaukkuun mukaan! Tuotteen arvo on Narsin nettisivujen mukaan kolmekymmentä puntaa.


 


Koko boxin arvoksi jäi siis yhteensä 95 puntaa, joten jäin vielä toimituskulujenkin jälkeen reippaasti voitolle! Ja kaikkein parastahan tässä boxissa oli se, että kaikki tuotteet olivat täysikokoisia, meikkituotteita, ja vieläpä mieluisiakin. Ei siis turhia näytepurkkeja tai kolmen euron markettishampoota. En voisi olla tyytyväisempi! Toivon todellakin, että boxin taso on jatkossakin näin huippu.


 


Mitä mieltä sinä olit boxista?


 


Kirsikka W.

Kommentit

 1. Vau, tämä boxi olisi kyllä kelvannut minullekin! Glitteriä en kyllä käytä, mutta muuten täysi kymppi! Ihanan luksusfiilis, kun laadukkaita merkkejä!

  VastaaPoista
 2. Hei! Siis aivan mahtava boxi! Voiko tätä tilata 1kk kerrallaan vai onko joku pidempi sopimus oltava? Maksu käy ihan luottokortilla..?

  VastaaPoista
 3. No ihan mahtava boxi! :)

  VastaaPoista
 4. Juurikin tuo luksustunnelma tuli, kun pakettia availin! Ja on tosi kiva saada näitä kalliimpia merkkejä testiin, kun niitä harvoin uskaltaa itse hinnan vuoksi ostella :)

  VastaaPoista
 5. Nää boxit tilataan aina kuukaudeksi kerrallaan :) Ensimmäinen maksu lähtee käsittääkseni aina silloin kun teet tilauksen, jolloin sinulle lähetetään kuluvan kuun boxi, jos sitä vielä on jäljellä. Jos päätät jatkaa tilausta, niin seuraava maksu peritään tililtä aina 10. kuluvaa tai seuraavaa kuuta. Tilauksen voi perua milloin haluaa tuolta Look Incrediblen nettisivuilta, ja maksukeinona käy kaikki yleisimmät pankkikortit ja muistaakseni PayPal :)

  VastaaPoista
 6. Olen juurikin samaa mieltä! Tästä voisivat monet muut tilausboxit ottaa mallia :)

  VastaaPoista
 7. Mä kävin kanssa tilaamassa tän boxin, ihan sun esittelyn takia :)
  Sit tilasin vuodeksi toisen boxin tulemaan Englannista myös (look fantastic). Vuodeksi sen sai hintaan 15.50 eur/boxi, kun muuten 20 eur/boxi.
  USA.sta minulle tulee vielä ainakin elokuun boxi.
  Katselen sitten mistä pidän eniten...(hinta ja laatu) ja sit jatkan sen kanssa.
  Bette box on menneisyyttä...

  VastaaPoista
 8. Hei kiitti tiedosta!

  VastaaPoista
 9. No sullahan on nyt sitten yllätysboxeja kerrakseen :) Kerro sitten mitä tykkäsit tuosta Look Fantasticista!

  VastaaPoista
 10. Joo nyt tulee, katson tosiaan mistä tykkään ja hinta-laatusuhteen myös ja sit tilaan sitä....Kerron :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon