Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box elokuu 2018 - ei edes rahan arvoinen?

Elokuun Bette Box kolahti eilen postiin noudettavaksi, ja vaikka innoissani odottelin syntymäkuukauteni laatikkoa, niin pettymys oli jälleen kerran valtava. Instagram -tililläni availinkin jo hieman, miksi koko boxi oli tässä kuussa niin valtava huti, sillä oli pakko päästä purkamaan harmistusta sydämeltä. Päätin kuitenkin joka tapauksessa tulla kertomaan myös tänne blogin puolelle hieman tarkemmin, mistä tässä kuussa kiikastaa.


 


afterlightimage_7.jpg


afterlightimage_8.jpg


 


LOVE BEAUTY AND PLANET VOLUME & BOUNTY SHAMPOO JA HOITOAINE


"Love Beauty and Planetin vegaanisertifioidut shampoo ja hoitoaine luonnollisella kookosvedellä ja eettisesti hankitulla mimosan kukalla auttavat pitämään hiuksesi kosteutettuina ja jättävät ne tuuheiksi. Pullot ovat 100% kierrätetyistä materiaaleista ja koostumus ei sisällä silikooneja, parabeeneja tai väriaineita. Hiukan enemmän rakkautta sekä sinulle että planeetalle. Saatavilla K-CitymarketeistaSokokseltaPrismoista, ja Hehku-myymälöistä. Ovh. noin 9,90e/400ml."


Shampoota ja hoitoainetta on mielestäni tullut boxeista ihan liikaa nyt lähiaikoina, mutta olin kuitenkin innoissani siitä, että kyseessä on joku itselleni tuntemattomampi merkki. Ilo vaihtuikin harmistukseksi, kun huomasin, että tuotteet ovat tuuheuttavia, sillä permiksen kanssa en todellakaan uskalla sellaisia käyttää. Lisäharmistusta tuli kookoksen tuoksusta, joka ei miellytä minua lainkaan. Tai siis, oikeastaan en voi sietää sitä ollenkaan! Testaisin kyllä mielelläni jotain muuta Love Beauty and Planetin tuotetta, mutta nämä pullot menevät valitettavasti kiertoon. Pullot olivat 100ml matkakokoja.


 


afterlightimage_12.jpg


 


DOVE REPLENISHING RITUAL -VARTALOVOIDE


"Dove Nourishing Secrets Replenishing -vartalovoide on saanut inspiraationsa Afrikasta. Se sisältää marulavoita ja mangoöljyä ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Nopeasti imeytyvä vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 3,39e/250ml."


Vaikken yleensä käytäkään vartalovoiteita mitenkään hirveästi, niin tällä kertaa tämä tuote oli boxin paras. Voide on tarpeeksi kevyttä ja nopeasti imeytyvää omaan käyttööni, ja se tuoksuu todella herkulliselta! Doven tuotteet ovat muutenkin yllättäneet minut toimivuudellaan tässä lähiaikoina. Tämä tulee varmasti käytettyä!


 


YES TO -KASVONAAMIO


kohdennus: pitkäaikaistilaajat


"Yes To -kosmetiikkamerkin tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita, eikä lainkaan parabeenia tai myrkyllisiä aineita. Merkin kasvonaamioita löytyy erilaisiin tarkoituksiin, tasapainottavista kirkastaviin ja epäpuhtauksia poistaviin. Tuotesarjan pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Saatavilla Sokos -tavarataloista ja verkkokaupasta, Ego -myymälöistä ja verkkokaupasta. Ovh. noin 4,90e/40ml."


Jos olet lukenut blogiani enemmänkin, saatat tietää että kasvonaamioiden kanssa on todella vaikea mennä vikaan minun kohdallani. Nyt Bette Box on kuitenkin onnistunut siinäkin, sillä boxin mukana tuli tietysti se kookosnaamio. Vaihtoehtoina oli myös ainakin kurkku ja tomaatti, ja vaikka olen tomaatille allerginen, niin olisin sata kertaa mieluummin ottanut sen kuin tämän kookosnaamion. Lisäksi naamio on kuivalle iholle, jota minun pärstäni ei näillä kuumilla kesäilmoilla ole ollut pätkääkään. Eteenpäin menee siis tämäkin.


 


afterlightimage_9.jpg


 


IBERO MEIKKISIENI 8KPL


kohdennus: pitkäaikaistilaajat


"Iberon klassisilla, kolmion mallisilla meikkisienillä meikkivoide levittyy tasaisesti kasvoille ja erityisesti vaativiin alueisiin kuten nenänpieliin. Tuote on monipuolinen ja sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 3,90e/8kpl".


Siis meikkisieniä? Ollaankohan siellä Bette Boxilla nyt ihan tosissaan? Toivon todella, ettei näitä oikeasti käytä kukaan muu kuin +45-vuotiaat, ja hekin vain silkasta tottumuksesta. Markkinoilla on nykyään niin paljon toimivampiakin tuotteita, kuin nämä bakteereja ja likaa keräävät epäkäytännölliset sienet, jotka sopivat mielestäni ainoastaan kankaanpainantaan.


 


afterlightimage_10.jpg


 


HOHDE TEHOVOIDE


"Kotimainen tehovoide, jonka sisältämät ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa. Hohde -tuotteissa käytettävät raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit. Saatavilla verkkokaupasta www.hohdekosmetiikka.fi. Ovh. noin 44,90e/40ml."


Tätä Hohteen boxissa mukana oloa hehkutettiin vaikka kuinka, ja sen vuoksi olinkin hieman hämmentynyt siitä, että boxissa mukana oleva tuubi oli vain 8ml näytekoko. Sen lisäksi tuubissa lukee isolla "ILMAISNÄYTE", joka tarkoittaa, ettei tämä tuote todellisuudessa ole minkään arvoinen, vaikka Bette Box meille niin yrittääkin selkeästi uskotella. Ja sitten tässä on vielä se seikka, että tämä tehovoide on anti age -voide, josta olenkin paasannut täällä blogissa jo monesti. En ymmärrä, miksi meille parikymppisille lähetetään näitä anti age -tuotteita, kun ne ovat selkeästi vielä liian tujuja nuorelle iholle.


 


Toinen boxin mukana tullut ilmaisnäyte (pakkauksessa siis lukee "sample - not for sale") oli Lanvinin Modern Princess -tuoksunäyte, joka oli mielestäni ihan okei. Ilmeisesti jaossa on ollut myös jotain toista hajuvesinäytettä Lanvinilta, joten kertokaa ihmeessä mitä mieltä olitte, jos löysitte sen teidän boxistanne. 


 


afterlightimage_11.jpg


 


Koko boxin arvoksi laskin 17,14e, joka on ihan naurettavan vähän. Koska itse olen tilannut Bette Boxia jo niin pitkään, niin oma hintani on 16,90e, jolla jäin voitolle kokonaiset 24 senttiä. Tavallisella hinnalla tilaavat taas jäivät selkeästi miinukselle, etenkin jos ei satu vielä olemaan pitkäaikaistilaaja, sillä silloin boxin kokonaisarvoksi jää vielä ainakin viisi euroa vähemmän. Ihan uskomatonta ja naurettavaa Bette Boxilta, jonka lootat eivät muutenkaan ole olleet kovin hyviä lähiaikoina...


 


Jos haluat jostain kumman syystä tämän postauksen perusteella tilata boxin itsellesi, niin muista käyttää koodia "SYYSKUUBETTE", jolla saat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Jos taas Betten tilaus loppuu tähän, ja kaipaat jotain uutta boxia testiin, niin kannattaa kurkata täältä postaus, jossa esittelen neljä mielenkiintoista tilausboxia!


 


Mitä mieltä olit tämän kuun boxista? Erosiko omasi jollain tavalla omastani?


 


Kirsikka W.


 


*Postaus sisältää mainoslinkin*

Kommentit

  1. Voi apua mikä boxi :/ Olin Huom olin pitkäaikaistilaaja muistaakseni huhti tai toukokuuhun asti sitten pistin sen samantien katkolle, koska boxi oli ollut useasti niin surkea. Ja sama meininki siis jatkuu. Eipä tartte miettiä tilaamista! Itselleni tulee lookfantasticin boxi ja nyt elokuussa Jolie boxi. Siinä on boxeja nyt riittämiin :)

    VastaaPoista
  2. Tämän kuun boksi oli mielestäni surkein boksi ikinä, mikään tuote ei mielyttänyt ja ihmettelin itsekin kokonaisarvoa. Olen ollut aiemmin tyytyväinen bokseihin, olen pitkäaikaistilaaja.

    VastaaPoista
  3. Onkohan niillä ollu nyt jotku "tyhjennetään jämälootat" kausi. Niin surkealta on viimisimmät vaikuttaneet. :/ 
    https://naissanelioissa.wordpress.com

    VastaaPoista
  4. Kiva että olet löytänyt hyviä vaihtoehtoja Bette Boxille! Boxin taso tosiaan tuntuu vaihtelevan ihan hirveästi, mikä ei tietenkään ole millään tavalla hyvä juttu :( Itselläni on ollut sellainen sääntö, että heti jos tulee kolme huonoa boxia putkeen, niin tilaus loppuu siihen. Puolisentoista vuotta tilailtuani niin ei ole vielä käynyt, mutta nytpä saattaakin käydä, jos tuo syyskuun boxi ei ole mieluisa...

    VastaaPoista
  5. Mä olen itsekin pitkäaikaistilaaja, mutta yritän nähdä joka kuukauden myös tavallisen tilaajan näkökulmasta. Viimeiset pari boxia ovat mielestäni olleet huonoja, mutta tavallisten tilaajien boxit ovat aina olleet vielä sitäkin surkeampia :(

    VastaaPoista
  6. Samaa olen tässä pohdiskellut itsekin :/ Nyt pitäisi kyllä Bette Boxilla kuunella vähän annettua kritiikkiä ja tehdä täyskäännös, sillä tätä menoa tilaajia katoaa koko ajan enemmän, ja pian loppuu koko laatikon loru.

    VastaaPoista
  7. Moikka,
    Omaan boxiin ei kuulunut tuota kadvonaamiota, vaikutti kivalta :'( Hajusteena mulle tuli Lanvin Jeanne, joka tuoksuu aivan järkyttävän vadelmaisen makealta, sopisi ehkä lapselle..? Ei voi olla kuin onnellinen, että tämä sattui olemaan määräaikaistilaukseni viimeinen paketti, ei tällaisista ole mitään järkeä maksaa. Kiva päästä itse vaihteeksi päättämään, jos jotain halpaa rompetta itselleen haluaa ostaa, koska niin kuin sanoit: tämä ei ollut hintansa väärti.

    VastaaPoista
  8. Aluksi boxi vaikutti todella kivalta, varsinkin kun shampoot ja hoitoaineet ovat aina mieleeni. Ne olivat kuitenkin minustakin liian kookokselta tuoksuvat :/
    Kasvonaamio sen sijaan oli minulle täydellinen. Sains sen tomaattisen puhdistavan naamion. Myös Hohteen tehovoide sopii omalle (köhöm) ikääntyvälle iholle hyvin. Ihmettelen kyllä, miksi parikymppisille ei jaettu jotain toista Hohteen kasvovoidetta. Ja minikokoinen näyte :(

    VastaaPoista
  9. Näissä tilausboxeissa tosiaan aina on se vaara, ettei tuotteista tykkääkään, jolloin rahat menevät ns. hukkaan. Etenkin siitä syystä on aina mielestäni tärkeää, että boxin arvo on huomattavasti suurempi kuin sen hinta, sillä muuten olisi todellakin järkevämpää vain käydä keräilemässä tuotteet marketeista vaikkapa kauppareissujen yhteydessä!

    VastaaPoista
  10. Joo, se tomaattinaamio olisi sopinut itsellenikin huomattavasti paremmin! Allergiasta kun harvemmin on tullut oireita iholla käytettävistä tomaattituotteista. Hohteestakin oli joillekin jaettu kasvoputsaria, joka olisi varmasti ollut parempi vaihtoehto meille vähän nuoremmille. En sitten osaa sanoa, onko niiden jaottelussa ollut minkäänlaista logiikaa :/

    VastaaPoista
  11. Tosi samoilla linjoilla oon sun kanssa tästä. Meikkisienet oli täysi floppi ja toi boksin vähäinen kokonaisarvo harmittaa ja ärsyttää ihan suunnattomasti. Tuntuu jopa vähän tilaajien huijaamiselta lähettää bokseja, joiden arvo ei yllä edes siihen, mitä uudet tilaajat boksista maksavat! Kai ne laskee arvon tolle Hehkun voiteelle, vaikka mä itse niin en tee. Jos tuubissa lukee "ilmaisnäyte" niin silloin se tosiaan on ilmaisnäyte eikä ansaitse tällaisessa boksissa mun mielestä minkäänlaista rahallista arvoa :D Toivottavasti ens kuussa saadaan jotain parempaa!

    VastaaPoista
  12. Oon oikeastaan kaikesta ihan samaa mieltä!
    Ensi kuun boxin toivon todellakin pelastavan tilanteen. Ainakin vinkit antavat lupaavan kuvan boxin sisällöstä, mutta toisaalta, niin ajattelin ensin tämänkin kuun lootasta...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon