Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Look Incredible Deluxe Beauty Box joulukuu 2018

Okei, ei tullut postattua ihan seuraavana päivänä, mutta pistetään joulukiireiden piikkiin, jookosta? Hienoa! Nyt voidaankin sitten siirtyä kurkkaamaan Look Incredible Deluxe Beauty Boxin joulukuiseen sisältöön, joka peittosi kyllä Bette Boxin ihan mennen tullen. Look Incredible on tosiaankin brittiläinen kauneusboxi, josta on kolme erilaista versiota: tavallinen boxi (25 puntaa, joka toinen kuukausi), Deluxe box (35 puntaa, joka kuukausi) ja My Secret box (65 puntaa, joka toinen kuukausi). Omani, kuten jo mainitsinkin, on tuo keskimmäinen ja kuukausittain saapuva boxi, josta maksan vaajat 50e toimituskuluineen.


 


afterlightimage_4.jpg


 


afterlightimage_6.jpg


 


BENEFIT BROWVO CONDITIONING EYEBROW PRIMER


Benefitin tuotteita on tullut boxeissa aika paljon, ja tälläkin hetkellä minulla on käytössäni heidän kulmageelinsä, joka on myös tullut aikaisemman boxin mukana. Tämä primer on kuin kynä, jonka pohjasta kääntämällä tuotetta tulee esiin. Se on läpinäkyvää, ja sitä levitetään kulmille silikonisella harjaspäällä yhden klikkauksen verran kummallekin kulmakarvalle. Se hoitaa ja silottaa kulmakarvoja, ja aine sisältää mm. soijaproteiinia ja keratiinia. Benefitin omilla sivuilla tuotetta myydään hintaan 24 puntaa eli noin 26,50 euroa. Tämän tuotteen sijasta olisi ollut mahdollisuus saada myös samanarvoisen Yves Saint Laurentin Couture Kalaja 3-in-1 Eyelinerin, mutta itse olen hyvin tyytyväinen siihen, että sain juuri tämän kyseisen tuotteen.


 


afterlightimage_5.jpg


 


NARS MIZUBAKE KABUKI BRUSH


Tämä Narsin älyttömän hintainen kabukisivellin on tehty japanilainen kabukiteatteri inspiraationa. Sivellin on täydellinen esimerkiksi poskipunan tai korostuksien tekemiseen, ja se on kooltaan sen verran pieni, että se kulkee myös helposti matkassa mukana. Siveltimiä on aina kiva saada, sillä ne ovat useimmiten kovan hintaisia. Boxin lehtisessä siveltimelle mainitaan arvoksi 34,99 puntaa eli noin 38,70e, mutta Narsin omilla sivuilla sillä on hintaa huikeat 43 puntaa (47,50e)! Tämän tuotteen tilalla olisi voinut saada samanarvoisen Yves Saint Laurentin Pinceau Couture Contouring Dual Ended Brush -siveltimen. Minulla ei oikein ole mieltymystä siitä, kumpi olisi ollut parempi löytö boxista.


 


afterlightimage_7.jpg


 


TARTE TARTEIST MATTE LIP PAINT SÄVYSSÄ VIBIN


Myös Tartea on ollut boxeissa reippaasti, mutta tämä on ensimmäinen huulituote heiltä. Sävy on kaunis tiilenrusehtavanpunainen, ja mielestäni juuri täydellinen näin joulu- ja kaamosajalle. Tuote on huulilakka, joka on hieman kevyempi versio nestemäisestä huulipunasta, ja se kuivuu mataksi. Puna on todella pitkäkestoinen ja peittävä, eikä sitä tarvitse lisäillä päivän aikana kuin korkeintaan kerran. Todella mieluisa tuote ja sävy! Tuotekortissa tuotteen arvoksi annetaan 17 puntaa (18,80e), mutta Tarten sivuilla sitä myydään Suomeen hinnalla 21e.


 


afterlightimage_8.jpg


 


COVER FX GOLD BAR HIGHLIGHTING PALETTE


Cover FX:n tuotteita en ole koskaan aikaisemmin päässyt kokeilemaan, joten olinkin tästä tuotteesta hyvin innoissani. Jo pelkästään tuotteen paketti tuntuu laadukkaalta: se on painava, siinä on kunnollinen peili, ja se sulkeutuu magneetin avulla. Sävyt ovat upeita ja pigmenttisiä, ja niitä on helppo kerrostaa ja häivyttää oman mielen mukaan. Vaikka boxeissa onkin tullut aika reilusti highlightereita, niin jaksoin silti olla tästä innoissani, sillä paletti on myös sen kokoinen, että se on helppo ottaa matkalla mukaan. Tuotetta myydään Cover FX:n sivuilla normaalihintaan 39USD (34e), mutta tällä hetkellä se on tarjouksessa hintaan 19,50USD (17e). Itse lasken arvon kuitenkin normaalihinnan mukaan, sillä tarjoukset vaihtelevat jatkuvasti.


 


afterlightimage_9.jpg


 


Maksoin siis boxista vajaat 50e, ja pienimmilläkin hinnoilla (kortin arvot ja alennushinta) arvoksi tulee jo 101e. Nettisivujen omilla arvoilla ilman alennusta hinta kipuaa kuitenkin jo melkein 130:een euroon! Ihan huippu boxi siis niin arvon kuin tuotteidensakin puolesta, ja rahalle saa selkeästi vastinetta. Tämän boxin tilailu jatkuukin varmasti vielä pitkään, jos taso pysyy tällaisena.


 


Mitä mieltä sinä olit boxista? Mikä tuote oli mielenkiintoisin?


 


Kirsikka W.

Kommentit

Näitä luetaan paljon