Siirry pääsisältöön

Suositeltua

4 x Netflix -suosikit tällä hetkellä

Viimeisimmästä Netflix -suosikkipostauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten nyt jos koskaan on erinomainen aika hieman päivitellä sitä listaa. Tässä postauksessa vinkkaankin neljä Netflix -sarjaa, jotka olen katsonut viimeisen parin kuukauden aikana, ja joista olen erityisesti nauttinut. Nappaa siis popparit kainaloon, ja heittäydy näiden sarjojen pariin palautumaan maanantaimorkkiksesta! 1. CHAMPIONS Hauska ja ajankohtainen "roskakomedia" on joukoin yksinkertaisin ja ärsyttävin sarja, joka samalla kuitenkin koukuttaa katsomaan seuraavan jakson, ja vielä seuraavan jakson. Viittaukset populaarikulttuuriin, julkisuuden henkilöihin ja tapahtumiin yhdistyvät nokkelasti tavallisen arjen ongelmiin, kuten murrosikään, rahavaikeuksiin ja ihmissuhteisiin. Tässä sarjassa ei joudu turhia odottelemaan, sillä juonenkäänteet ovat todella nopeita, joten sarjaa on helppo seurata myös esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Champions kertoo New Yorkilaisesta k

Bette Box joulukuu 2018 - vuoden huonoin?

Ihan ensimmäiseksi pitää todeta että kyllä, bloggailu on tässä epähuomiossa jäänyt kokonaan pois päiväjärjestyksestä. Niin paljon asioita tuntuu koko ajan olevan meneillään, että ideat blogin kanssa ovat olleet vähissä. Mutta puhutaan siitä vähän myöhemmin lisää, ja keskitytään tänään joulukuun Bette Boxiin, joka oli suurelle osalle tilaajista hirvittävä pettymys. Minä lukeudun myös itse noihin henkilöihin.


 


afterlightimage.jpg


 


CUTRIN MUOTO EXTRA STRONG HAIRSPRAY


"Extra Strong Hairspray -hiuskiinne viimeistelee koostumuksellaan pohjoismaiset, hienolaatuiset hiukset. Tällä tuotteella saat hiuksillesi maksimaalista tukea ja kauniin sädehtivän kiillon. Saatavuus: Sokos- ja Stockmann -tavaratalot, kampaamot. Ovh. 19,90e/300ml."


Tämä tuote tuli 100ml matkakokona, ja osa oli hiuslakan sijaan saanut boxissaan samankokoisen monitoimisuihkeen Cutrinilta. Itsellenikin olisi ennemmin kelvannut monitoimisuihke, sillä aika harvoin tulee lakkaa omiin hiuksiin suihkuteltua. Enemmän käytössä ovat kohottavat tuotteet kuten hiuspuuteri ja kuivashampoo. Pieni koko tulee kuitenkin varmasti joskus edes käytettyä, joten ihan ok tuote kyseessä. Arvoa tällä matkakoolle tulee noin 6,60e.


 


FEMFRESH DAILY INTIMATE WASH 


"Femfresh Daily Intimate Wash on intiimialueelle kehitetty raikkaan tuoksuinen suihkusaippua, jonka saippuaton ja pH-tasapainotettu koostumus ei ärsytä intiimialuetta. Tuote sisältää aloe veraa, joka pitää intiimi-ihosta huolta, sekä ylläpitää raikkaan tunteen koko päivän. Tiesithän, että voit käyttää tuotetta suihkusaippuan tavoin myös vartalolle? Saatavuus: Stockmann -tavaratalot, Ego -myymälät, Stoorla.fi. Ovh. 4,90e/250ml."


Tässä olisikin sitten ehkä boxin mielenkiintoisin tuote, vaan en osaa sanoa, kuinka paljon käyttöä sille todellisuudessa on. Jotkut tilaajat eivät myöskään ole olleet innoissaan siitä, että joululahjoiksi tilatuista boxeista löytyykin intiimipesuainetta. Itseäni se ei niin haittaisi, lahja se on siinä missä mikä tahansa muukin. Tuote tuoksuu ja tuntuu mummorasvalta, eikä senkään vuoksi ehkä innosta minua käyttämään sitä tulevaisuudessa. Onneksi boxissa tullut tuubi oli vain 50ml matkakoko. Sen arvokin on tällöin tosin vain vajaan euron.


 


afterlightimage_1.jpg


 


MANNA KADAR PRIME TIME 3-IN-1


"Manna Kadar Prime Time 3-in-1 on monitoimituote ja ehdoton must have meikkipussissasi. Pohjusta tuotteella huulet ja luomet, ja kestävä meikkisi on taattu! Vinkki: kokeile tuotetta myös peiteaineena tai korostustuotteena. Saatavuus: Mannakadarcosmetics.com. Ovh. 24USD/3g."


Teki mieli melkein itkeä, kun huomasin että tämä sama tuote oli boxissa taas. Viimeksi se löytyi boxista 2017 elokuussa, ja silloin olin ensivaikutelman perusteella todella innostunut tuotteesta. Todellisuudessa heti kun kesän päivetys hävisi kasvoilta, tuli tuotteesta täysin käyttökelvoton minulle, sillä se on niin tumma. Pohjustajana tuote ei toiminut taas sitten ollenkaan. Raivostuttavaa, että tämä oli taas sujautettu Bette Boxiin mukaan, ja vieläpä joulukuun boxiin, jolta odotan aina tavallista enemmän! Boxista tullut purkki oli pienempi 2g koko, vaikka Instagram storyssani väitinkin tätä täysikokoiseksi tuotteeksi. Arvoa sille jää silti hävettävän paljon: 16USD. Harmillisesti arpatuurini oli jälleen kerran surkea, sillä tämän tuotteen tilalla olisi voinut löytää boxistaan Manna Kadarin kulmakynän tai -paletin, joista olisi oikeasti ollut käyttöäkin!


 


MANNA KADAR MIRACLE BALM


*pitkäaikaistilaajat


"Manna Kadar Miracle Balm on huulituote, joka sisältää sekä hoitavaa argan-öljyä että ravitsevia vitamiineja. Tällä tuotteella huulet pysyvät kosteutettuina läpi talven. Vinkki: sipaise varovasti myös kulmakarvoihin ja saat pidettyä itsepäiset karvat kurissa. Saatavuus: Mannakadarcosmetics.com. Ovh. 19USD/6,5ml."


Tässä tuotteessa ärsyttää useampi asia, eikä vähiten se, että boxin ainoa täysikokoinen tuote on Manna Kadarilta, jonka tuotteita tuntuu tulevan ihan jatkuvasti (puhumattakaan siitä, että tässä boxissa niitä on kaksi). Lisäksi tämä huulibalsami ei jaksa innostaa, sillä saimme juuri viime lootan mukana toisen huulirasvan. En aio myöskään ruveta sotkemaan tätä kulmakarvoihini, sillä siihen minulla on ihan omat tuotteensa. Ja entäs tuo 19 dollarin hinta yhdestä huulirasvasta sitten? Ihan naurettavaa rahastusta. En aio edes kokeilla tätä tuotetta, vaan se menee eteenpäin jollekin muulle. Tällä kertaa pitkäaikaistilaajat vetivät mielestäni huomattavasti lyhyemmän korren, sillä ei-pitkäaikaistilaajilla oli tämän tuotteen sijasta boxeissaan Batisten täysikokoinen kuivashampoo ja Mizonin sheet mask, jotka olisin omasta boxistani löytänyt paljon mieluummin.


 


afterlightimage_2.jpg


 


Lisäksi boxissa oli mukana kylkiäisinä (vaikka patukan hinta olikin jostain syystä mainittu) Anyday Nut Bar with Berries ja Givenchy L'Interdit -tuoksunäyte. Kumpikaan ei kiinnosta minua, joten aika laihaksi jää tämän boxin anti. Kokonaisarvoksi tulee yhteensä noin 39e, joka ei sinänsä olisi huono, jos tuosta 31e ei menisi Manna Kadarin tuotteisiin, vaan olisi käytetty johonkin hinta-laatu-suhteeltaan laadukkaampaan. On ihan naurettavaa, että boxissa oli vain yksi täysikokoinen tuote, ja että saman merkin tuotteet vievät yli kolme kertaa sen verran boxin arvosta kuin muut tuotteet yhteensä. Etenkin joulukuun boxiksi tämä oli aivan valtava pettymys, ja harmittaa ihan hirveästi. Ja lähetyskin myöhästyi sen verran, että seuraavan kuun velotus oli jo ehtinyt mennä tililtä, ennen kuin olin edes ehtinyt saamaan omaa pakettiani.


 


afterlightimage_3.jpg


 


Tammikuussa Bette Box kuulemma uudistuu jälleen, ja toivon todellakin että muutosta tapahtuu parempaan päin. En osaa sanoa, kuinka kauan jaksan boxia enää tilailla, jos sisältö on näin huonoa. Jos haluat testata uudistuvaa Bette Boxia itse, käytä tilauksen yhteydessä koodia TAMMIBETTE, jolla saat neljän euron alennuksen tilauksestasi. Pidempiaikaisista tilauksista saat -20% koodeilla TAMMILAHJA3 (3kk tilaus) ja TAMMILAHJA6 (6kk tilaus).


 


Huomenna jaan blogissa joulukuun Look Incredible Deluxe Boxin sisällön, josta Bette Box voisi ottaa mallia!


 


Minkälaisen boxin sinä sait, ja olitko tyytyväinen?


 


Kirsikka W.

Kommentit

  1. jostain syystä sain ei pitkäaikaistilaajan boxin ( kun katsoin kyselyä missä merkinnät pitkäaikaistilaajille) olen ollut tilaaja 2013 lähtien, oli aika surkea ei manna kadaria enää pleace

    VastaaPoista
  2. Mä olen kanssasi ihan samaa mieltä. Mutta ainakin omasta mielestäni sinulla kävi nyt ihan hyvä tuuri, kun sait vahingossa tuon ei-pitkäaikaistilaajille tarkoitetun boxin :)

    VastaaPoista
  3. Sain tismalleen saman boxin ja myös tismalleen samat ajatukset... Mielestäni huonoin boksi ikinä ja olen useamman vuoden tilannut. Toivottavasti tämän kuun on hyvä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Näitä luetaan paljon